Ανόρθωση: "Χωρίς ίχνος υποτίμησης"

Προαναγγελία για το επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΖ στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" εξέδωσε η Ανόρθωση

Αναλυτικά

Την ΑΕΖ θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, η οποία αν και νεοφώτιστη έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και μια ήττα απέναντι σε Εθνικό Άχνας, Καρμιώτισσα και Απόλλωνα αντίστοιχα. Αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση με 4 βαθμούς. Προπονητής της ομάδας είναι ο Κύπριος Νικόλας

Μαρτίδης, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από την περσινή σεζόν. Βεβαίως, στο ρόστερ της ομάδας από το Ζακάκι έγιναν πάρα πολλές αλλαγές, καθώς ο αριθμός των μεταγραφών ξεπέρασε τις 15 και πρόκειται έτσι για μια εντελώς καινούρια ομάδα.

Αν και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που αγωνίζεται στην α’ κατηγορία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και συγκέντρωση και σε καμία περίπτωση υποτίμηση. Ο προπονητής της ΑΕΖ δίνει βαρύτητα στα μετόπισθεν και αναμένεται πως θα κατεβάσει την ομάδα του στο γήπεδο με αμυντικό προσανατολισμό, προσπαθώντας την ίδια ώρα να πετύχει κάποιο γκολ με αντεπιθέσεις.

Η ενδεκάδα με την οποία αγωνίστηκε με αντίπαλο τον Απόλλωνα:
Ταουντούλ, Σακελλαρίου, Τσιμοντζί, Αουρέλιο, Παχίπης, Κυριάκου, Πάγκαλος, Οζίας, Μαμμίδης, Κρίστης Ανδρέου, Παραφίτα

Όσο αφορά την ομάδα μας, ο τεχνικός μας δεν υπολογίζει μονάχα τις υπηρεσίες του Ερέρο, ο οποίος συνεχίζει την σκληρή δουλειά έτσι ώστε όταν είναι σε θέση να αγωνιστεί να είναι απολύτως έτοιμος. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Σεού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Νικόλας Νεοκλέους, με βοηθούς τους Μάριο Δημητριάδη και Μάριο Καλογήρου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ανδρέας Ορθοδόξου, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Ανδρέας Γεωργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα