Ανόρθωση - ΑΕΛ 1-1: "Χ"αμένες και οι δύο!

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΛ στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Η ισοπαλία δεν σύμφερε καμία από τις δύο ομάδες αφού είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει οριστικά στο β' γκρουπ την Ανόρθωση που είναι στους 33. Όσον αφορά την ΑΕΛ, που είναι στους 35, η είσοδος στην εξάδα δεν εξαρτάται από τα δικά της πόδια.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και είχαν

δύο δοκάρια στο 35΄ με Σαμπό και στο 41΄ με Μπαϊσίνιο!

Τελικά ήταν οι φιλοξενούμενοι που άνοιξαν το σκορ στο 58΄ με τον Κατσανίκλιτς στο 58’ να κάνει το 1-0. Όμως τον τελευταίο λόγο τον είχε ο Δημήτρης Χριστοφή, καθώς στο 88’ μετά από σουτ του Αντωνιάδη, η μπάλα χτύπησε σε αυτόν και κατέληξε στα δίχτυα, μοιράζοντας από ένα βαθμό στις δύο ομάδες.

Ανόρθωση: Κεραυνός, Κορέια, Μπαϊσίνιο, Χαρογιάν, Αμπαρτζουμιάν, Ιωάννου, Σαμπό (60΄Αρτυματάς) Παρούτης (60΄Χριστοφή) Γκερέρο (60΄Ουαρίς) Κορτές, Μραζ

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Αρτυματάς, Φερέιρα, Ουαρίς, Αντωνίου, Νιγκά, Κορρέα, Κωνσταντίνου, Χριστοφή.  

ΑΕΛ: Ολιβέιρα, Τεϊσέιρα, Χάσα (77΄Κοντινέλα) Νταβόρ, Παπαφώτης, Παντελή, Κατσανίκλιτς (77΄Μιλιτσεάνου) Τσέρνιχ, Μπιλοβάρ (46΄Ντέγοεστ) Τζάλμα, Ρομό.

Στον πάγκο: Κυριάκου, Σιλβέστρος, Τσιμπόλα, Μιλιντσεάνου, Μεντόζα, Κολιάς, Ιωάννου, Ζαχαρία, Νεοφύτου, Χριστοδούλου, Κοντινέλα, Ντέγοεστ.

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης

VAR: Ferreira De Campos Moreira Miguel Hugo

AVAR: Φελλάς Κωνσταντίνος

Παρατηρητής:  Τσαγγάρης Μάριος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανόρθωση #45 ΑΕΛ,anorthosi #45 ael