Αγγίζει τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος-Δείτε την πρόγνωση

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευµα στα δυτικά παράλια βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,

ενώ αργότερα θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, κυρίως στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και αργότερα στα προσήνεµα µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση την Κυριακή, ενώ τη ∆ευτέρα και την Τρίτη θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα