Αγγίζει τον τίτλο ο Sabbianco Απόλλων

Ο Sabbianco Απόλλων βρίσκεται μόλις ένα τρίποντο από την κατάκτηση του τίτλου μετά τη νίκη που πέτυχε την Τρίτη στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως στο ΑΤΙ με 3-0. Οι «γαλάζιες» ανέβηκαν στην κορυφή με 46 βαθμούς (σ.σ. υπερτερούν της BetOnAlfa ΑΕΛ κατά μια νίκη).

Στον Όμιλο 5-8 η Ολυμπιάδα Ν. κέρδισε με ανατροπή την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-1 σετ και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην 5η θέση. Η Αναγέννηση

τερματίζει οριστικά στην 7η θέση.

Μέσα σε 1 ώρα και 07 λεπτά ο Sabbianco Απόλλων επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 46 βαθμούς στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας (όσους και η BetOnAlfa ΑΕΛ αλλά ο Sabbianco Απόλλων υπερτερεί κατά μια νίκη). Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής κέρδισε την Τρίτη την Ανόρθωση στην αποκαλούμενη και πρόβα τελικού του Κυπέλλου με 0-3 στο Αθλητικό Κέντρο της Ανορθώσεως στο ΑΤΙ.

Πλέον οι «γαλάζιες» χρειάζονται άλλη μια νίκη με τρίποντο 3-0 ή 3-1 στην τελευταία αγωνιστική που φιλοξενούν την Τεχνοοικία ΑΕΚ για να πανηγυρίσουν άλλο ένα τίτλο. Η Ανόρθωσις που σκέφτεται τον τελικό Κυπέλλου τερμάτισε οριστικά στην 4η θέση.

O Sabbianco Απόλλων γνωρίζοντας τα βαθμολογικά δεδομένα που δημιουργήθηκαν από την Κυριακή και τη νίκη της BetOnAlfa ΑΕΛ επί της Τεχνοοικία ΑΕΚ έπαιξε πολύ σοβαρά στα δυο πρώτα σετ τα οποία κέρδισε σε 50 λεπτά 12-25 και 17-25 κάνοντας το 0-2. Η Ανόρθωσις προσπάθησε αλλά οι Λεμεσιανές ήταν ανώτερες,

Στο τρίτο σετ η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη κυριάρχησε πλήρως σε όλους τους τομείς κέρδισε εύκολα με 09 -25 και πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη με 0-3.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ(ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Παπαγεωργίου, Κακουρή, Βούκοβιτς, Σταυρινίδου, Μαρ. Κολοκοτρώνη, Μπρατούνχινα – Λίμπερο Δαϋίδ.

Sabbianco ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Ιορδάνους, Σπύρου, Χουντίμα, Μανίταρου, Αγκούλο, Λαβρούκ – Λίμπερο: Λεωνίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα