Αγγελίδης: Πολύπλοκη η διερεύνηση για κατάρρευση οικονομίας

Πολύπλοκη χαρακτήρισε την διερεύνηση της υπόθεσης που αφορά τη Λαϊκή Τράπεζα για την κατάρρευση της οικονομίας ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Sigma "Μεσημέρι και Κάτι" ο κ. Αγγελίδης, ανέφερε ότι οι ανακριτές που βρίσκονται στην Αθήνα, λαμβάνουν καταθέσεις και

το μαρτυρικό υλικό θα τύχει εξέτασης.

Ο κ. Αγγελίδης χαρακτήρισε την συγκεκριμένη περίπτωση ως ιδιαίτερα χρονοβόρα, επειδή είναι υποθέσεις που σχετίζονται με αιτήματα στο εξωτερικό και για αυτό το λόγο ίσως υπάρξει κάποια καθυστέρηση.

Κληθείς να απαντήσει στο κατά πότε πιστεύει ότι θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις της συγκεκριμένης υπόθεσης, ο κ. Αγγελίδης δήλωσε ότι χρονικά δεν μπορεί κανένας να καθορίσει υποθέσεις που αφορούν θέματα οικονομίας, γιατί τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς αφού καθημερινά συγκεντρώνεται νέο μαρτυρικό υλικό που προκύπτει από το ανακριτικό έργο.

Ο κ. Αγγελίδης τόνισε ότι το συγκεκριμένο ζήτημα παρακολουθείται από την Αστυνομία και υπάρχει συνεργασία με τη νομική υπηρεσία.

"Συνεχίζονται εντατικά οι έρευνες και γίνονται διεξοδικές εξετάσεις". Στόχος, κατάληξε ο κ. Αγγελίδης, είναι η επίλυση αυτών των υποθέσεων

Keywords
Τυχαία Θέματα