Ανεξάρτητος υποψήφιος για Αντιδήμαρχος Γεροσκήπου ο Ανδρέας Χριστοφίδης

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για την Αντιδημαρχία Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου εξήγγειλε ο Ανδρέας Χριστοφίδης.

Αυτούσια η ανακοίνωση του

Με πυξίδα την εμπειρία που αποκόμισα από τη συμμετοχή μου στα δημοτικά δρώμενα ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου και με αίσθημα πλήρους επίγνωσης του αξιώματος που διεκδικώ ανακοινώνω την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου για την θέση του Αντιδημάρχου Γεροσκήπου / Ανατολικής Πάφου.

Όραμα μου ο Δήμος Γεροσκήπου/Ανατολικής Πάφου

να αναπτυχθεί σταθερά, δυναμικά, συλλογικά. Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί θα βάλουμε υψηλούς στόχους και θα κτίσουμε μεταξύ μας μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια, τη διαφάνεια, την εντιμότητα, τον διάλογο, την κατανόηση και το κοινό όραμα για την ανάπτυξη.

Με πλήρη επίγνωση των ευθυνών μου και στηριζόμενος στην εμπειρία μου καταθέτω την υποψηφιότητα μου για την Αντιδημαρχία του Δήμου Γεροσκήπου και Ανατολικής Πάφου. Με αποφασιστικότητα όπως μέχρι τώρα έχω πράξει θα αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις και θα εργαστώ ασταμάτητα για την πρόοδο και την ευημερία των συνδημοτών μου.

Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τον δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο και την μετάβαση στην νέα εποχή.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα