Ανεκτίμητης αξίας, αλλά συγκεκριμένης... ταρίφας η γκολάρα του Λάζαρου

Από τη σωστή αντίληψη της πρόθεσης του αντιπάλου και το κλέψιμο της μπάλας, από το στιγμιαίο ανασήκωμα του βλέμματος για το ζύγισμα της θέσης του Μπολάτ και της απόστασης από την εστία μέχρι την αριστουργηματική εν κινήσει εκτέλεση με όλα τα απαραίτητα φάλτσα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πιστώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (25.11) ένα ονειρώδες τέρμα, ένα γκολ-ποίημα.

Η μοίρα το ήθελε αυτό το έργο τέχνης να σφραγίσει μια ιστορική επιτυχία, την παρθενική νίκη κυπριακής ομάδας στους ομίλους του (νεοσύστατου) Κόνφερενς Λιγκ. Μια επιτυχία που πιστώθηκε στην Ανόρθωση, όπως ακριβώς και η πρώτη νίκη

κυπριακού συλλόγου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: το 3-1 επί του Παναθηναϊκού, την 1η Οκτωβρίου 2008, στο ΓΣΠ.

Το καλλιτέχνημα του Χριστοδουλόπουλου είναι ανεκτίμητης αξίας για τον σύλλογο της Αμμοχώστου. Χάρη σε αυτό αξιοποίησε τη νίκη της Φλόρα Ταλίν επί της Παρτίζαν (1-0) και μπήκε στο κόλπο για κατάληψη της δεύτερης θέσης, χάρη σε αυτό ξεπέρασε την ήττα από τον Ολυμπιακό και άντλησε νέα αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση εν όψει της συνέχειας (αρχής γενομένης από το επικείμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα), χάρη σε αυτό οι φίλοι της κυκλοφορούν ξανά περήφανοι και χαρούμενοι για την ομάδα τους.

Σε επίπεδο... λογιστηρίου η γκολάρα του Λάζαρου είχε συγκεκριμένη ταρίφα, επίσης διόλου ευκαταφρόνητη. Η τιμή του ανήλθε στα €500.000, όσα κοστολογεί η UEFA κάθε νίκη στο Κόνφερενς Λιγκ. Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα