Άνευ ανθυποψηφίου εκλέγεται πρόεδρος ΚΕΒΕ ο Αγκαστινιώτης

Νέος πρόεδρος του ΚΕΒΕ αναμένεται να εκλεχθεί Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, αφού για τη θέση δεν υπάρχει ανθυποψήφιος.

Αύριο πραγματοποιείται η 90η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ), το οποίο συμπληρώνει φέτος 90 χρόνια πλούσιας δράσης και προσφοράς στην οικονομική ανάπτυξη και πρόοδο της Κύπρου.

Σημειώνεται

ότι ο κ. Πηλείδης αποχωρεί από τη θέση του Προέδρου του ΚΕΒΕ, έχοντας συμπληρώσει δύο θητείες. Μετά την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης, θα πραγματοποιηθούν αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Προέδρου και των 5 αντιπροέδρων του ΚΕΒΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, πρόεδρος αναμένεται να εκλεχθεί ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, ο οποίος είναι Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων CIPA -Cyprus Investment Promotion Agency (2011-2015), αλλά διετέλεσε επίσης και Αντιπρόεδρος του ΚΕΒΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αντιπρόεδροι θα εκλεχθούν οι: Μητσίδης Ντίνος, Θεοδούλου Όθων , Μαυρουδής Γιώργος, Λεπτός Γιώργος και Δημητρίου Γιώργος.

Να αναφερθεί ότι πακέτο εισηγήσεων, τόσο για τα δημόσια οικονομικά, όσο και για τον ιδιωτικό τομέα θα προτείνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Φειδίας Πηλείδης, ο οποίος θα αναφερθεί τόσο την παρούσα φάση της οικονομίας, όσο και στις προοπτικές της. Στην ομιλία του ο κ. Πηλείδης θα κάνει αναφορά στο τοπικό και διεθνές πολιτικο-οικονομικό περιβάλλον, αλλά κυρίως θα δώσει έμφαση στα θέματα της κυπριακής οικονομίας και στα προβλήματα που ταλανίζουν την πραγματική οικονομία.

Με σύνθημα «Οικονομία, η επόμενη μέρα. Προκλήσεις – Αλλαγές», ο κ. Πηλείδης θα παρουσιάσει τις θέσεις αλλά και τις εισηγήσεις του επιχειρηματικού κόσμου, προκειμένου η Κύπρος να κερδίσει το στοίχημα του μέλλοντος.

Τη γενική συνέλευση του ΚΕΒΕ θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος αναμένεται να αναφερθεί στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς για επανεκκίνηση και ανάκαμψη της οικονομίας.

Στη συνέλευση του ΚΕΒΕ θα παραστούν αρχηγοί ή εκπρόσωποι των κομμάτων, Υπουργοί, βουλευτές, ξένοι πρεσβευτές, δήμαρχοι, ανώτατα στελέχη της δημόσιας υπηρεσίας και πολλοί επιχειρηματίες μέλη του ΚΕΒΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα