Αναβλήθηκε η συνέντευξη Τύπου του ΠτΔ – Η νέα ημερομηνία

Για τις 2 Ιανουαρίου του 2018 ορίστηκε η συνέντευξη Τύπου του Προέδρου Αναστασιάδη, στην οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα διακυβέρνησής του για την επόμενη πενταετία.

Το συγκεκριμένο γεγονός σχεδιαζόταν να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28/12, όμως, μετά από δεύτερες σκέψεις του επιτελείου, αναβλήθηκε για τις 2 Ιανουαρίου.

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το πρόγραμμα διακυβέρνησης ενδέχεται να δημοσιοποιηθεί ακόμη και σήμερα, Τετάρτη, 27/12.

σημειώσουμε ότι τη δεδομένη στιγμή το επιτελείο Αναστασιάδη δεν γνωρίζει σε ποιο χώρο θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα διακυβέρνησης, κάτι που αναμένεται να οριστικοποιηθεί πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με tweet του Μιχάλη Σοφοκλέους, διευθυντή του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας και υπεύθυνο διαμόρφωσης του προεκλογικού προγράμματος, θα πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, το οποίο χαρακτήρισε ως masterplan της χώρας, επισημαίνοντας ότι κάτι τέτοιο δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ στο παρελθόν.

Το ολοκληρωμένο σχέδιο, το masterplan της χώρας, όπως δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ στο παρελθόν. Το Νέο Μοντέλο Κράτους - Η Κύπρος της Νέας Εποχής #ΝίκοςΑναστασιάδης #ΠρόγραμμαΔιακυβέρνησης pic.twitter.com/7DBXML33n1

— Michalis Sophocleous (@MichalisTweets) December 22, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα