Αναστασιάδης-Τσίπρας συζήτησαν το περιεχόμενο του εγγράφου

Περίπου 90’ διήρκεσε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες.

Όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, η συνάντηση χαρακτηρίστηκε ως «εποικοδομητική» και σε αυτήν έγινε λεπτομερής ενημέρωση από τον κ. Τσίπρα

για τις συζητήσεις που είχε με τον Τούρκο Πρωθυπουργό στην Αθήνα, ενώ συζητήθηκε και το περιεχόμενο του προσχεδίου του εγγράφου που παρέδωσε ο Ειδικός Σύμβουλος του Γ.Γ. των ΗΕ Έσπεν Μπαρθ Άιντε.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. pic.twitter.com/vKsJIMdgPR

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) June 22, 2017Εν τω μεταξύ, μεσολαβούν σήμερα και αύριο σημαντικές συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Έλληνα Πρωθυπουργού με Ευρωπαίους ομολόγους τους, που σχετίζονται κατά κύριο λόγο με τις συζητήσεις που αναμένεται να γίνουν στην Ελβετία, ενώ απόψε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα γίνει συζήτηση για τις εξελίξεις στην Τουρκία και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ενημερώσει τους ομολόγους του για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Σε αυτό το πλαίσιο, δεν θα απέκλεια είτε αργά απόψε είτε νωρίς αύριο, να υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα