Ανάμικτα τα συναισθήματα στο "Μακάρειο"

Ανάμικτα τα συναισθήματα στη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα Δόξα – Αγία Νάπα. Ο Γιώργος Κοσμάς παρουσιάστηκε σε πελάγη ευτυχίας από το σπουδαίο διπλό της ομάδας του και ο Νίκος Ανδρέου απογοητευμένος από την ήττα και την παραμονή της Δόξας στην προτελευταία θέση. Γιώργος Κοσμά: «Ήταν μια μεγάλη νίκη μετά από μια μεγάλη προσπάθεια των παικτών. Ήρθαμε κατάλληλα προετοιμασμένοι, ξέραμε τις δυσκολίες σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Πετύχαμε ένα γκολ από στατική φάση και περιορίσαμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο την αντίπαλο μας. Περιμέναμε

ότι η Δόξα θα έδινε πολλές δυνάμεις στην επανάληψη για να ισοφαρίσει. Επιλέξαμε να παίξουμε στις αντεπιθέσεις, χάθηκαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι ήταν δίκαιη η νίκη. Τίποτα ακόμα δεν τέλειωσε, συνεχίζουμε ταπεινά και προσγειωμένα. Τα καλά αποτελέσματα είναι απόρροια οργάνωσης, θέλησης και σκληρής δουλειάς για να μείνουμε στην κατηγορία».

Νίκος Ανδρέου: «Συγχαρητήρια στην Αγία Νάπα για τη νίκη της. Είμαι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως από την προσπάθεια, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, το δεύτερο είχαμε εξ ολοκλήρου την υπεροχή, χάσαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε όχι μόνο να ισοφαρίζαμε αλλά να πάρουμε τη νίκη. Έχω παράπονα από τον τρόπο που έκανε καθυστέρηση η Αγία Νάπα. Έσπαζε τον ρυθμό. Δεν έχω επιλογές στον πάγκο. Ελπίζω μετά την διακοπή να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες πίσω και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Keywords
Αναζητήσεις
ανάμικτα συναι
Τυχαία Θέματα