Ανακοινώθηκε επίσημα: Χώρισαν Ρονάλντο και Ιρίνα Σάικ!

Οι φήμες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν: Κριστιάνο Ρονάλντο και Ιρίνα Σάικ δεν είναι πλέον μαζί, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του μοντέλου! Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα θέλουν την μητέρα του ποδοσφαιριστή να πυροδότησε το φινάλε.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως η Ιρίνα Σάικ έβαλε τέλος στη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από πέντε χρόνια. Προς το παρόν, δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο από την Ιρίνα», είπε ο εκπρόσωπος της 29χρονης Ρωσίδας καλλονής.

Οι φήμες για τον χωρισμό άρχισαν όταν η Ιρίνα δεν

παραβρέθηκε στην βράβευση του Κριστιάνο με την «Χρυσή Μπάλα», σε αντίθεση με άλλες χρονιές, ενώ, λίγες ημέρες αργότερα, τον διέγραψε από το Twitter.

Αν και ο εκπρόσωπος της Ιρίνα δεν μας διαφώτισε για την αιτία που οδήγησε στο φινάλε, δημοσιεύματα λένε πως το μοντέλο αρνήθηκε να παραβρεθεί σε πάρτι – έκπληξη που ήθελε να κάνει ο Κριστιάνο για τα 60α γενέθλια της μητέρας του. Η στάση της πυροδότησε καβγά, στον οποίο ο ποδοσφαιριστής απεδείχθη… παιδί της μαμάς και η καλλονή του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι!

«Η Ιρίνα υπήρξε πολύ κοντά στην οικογένεια του κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Κάθε αρνητική φήμη για τις σχέσεις της Ιρίνα με την οικογένεια του Κριστιάνο είναι εντελώς ψευδείς και δεν έπαιξαν ρόλο στον χωρισμό τους», σχολίασε ο εκπρόσωπος του μοντέλου. Λέτε να έπεισε;

Πηγή: Σταρ

Keywords
Τυχαία Θέματα