Ανακοίνωσε Χούμελς και Σάντσες η Μπάγερν!

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Μπάγερν Μονάχου αφού μισή ώρα μετά τον Ρενάτο Σάντσες ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ματς Χούμελς μέχρι το 2021!

TRANSFER COMPLETE! #FCBayern have also signed @matshummels, with the centre back agreeing a contract until 2021 too! pic.twitter.com/YShoT9dlL9

— FC Bayern English (@FCBayernEN) May 10, 2016


Η 10η Μαΐου

2016 μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η ημέρα των μεγάλων "μπαμ" από την Μπάγερν Μονάχου. Η τετράκις πρωταθλήτρια Γερμανίας υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τον 18χρονο Πορτογάλο μέσο της Μπενφίκα, Ρενάτο Σάντσες, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και μέσα σε διάστημα μισής ώρας ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ματς Χούμελς, επίσης μέχρι το 2021!



Ο 27χρονος Γερμανός διεθνής κεντρικός αμυντικός ήταν μέλος της Ντόρτμουντ από το 2009 όμως αυτό το καλοκαίρι έληγε η συνεργασία του με τους Βεστφαλούς, με την ομάδα του Μονάχου να εκμεταλλεύεται αυτο το γεγονός αλλα και την δηλωμένη επιθυμία του παίκτη να φορέσει τη φανέλα της και να τον εντάσσει στο δυναμικό της.

Πέρα μάλιστα από έναν παίκτη κλάσης με τον οποίο θωρακίζει την άμυνά της, η Μπάγερν επιτυγχάνει και ένα ηχηρό "χτύπημα" στην Ντόρτμουντ καθώς ο Χούμελς γίνεται ο τρίτος κατά σειρά που κάνει το δρομολόγιο Ντόρτμουντ-Μόναχο τα τελευταία χρόνια, ακολουθώντας τα χνάρια των Γκέτσε (2013) και Λεβαντόβσκι (2014).

Keywords
Τυχαία Θέματα