Αναίμακτο κατά βάση Πάσχα-Έπιασαν τόπο διαλέξεις Αστυνομίας

Έπιασαν τόπο ως φαίνεται οι διαλέξεις καθώς και οι συνεχείς έλεγχοι και εποπτεύσεις της Αστυνομίας.

Σε επίπεδο σχολείων αλλά και οργανωμένων συνόλων γενικότερα, η Αστυνομία Κύπρου έχει δώσει 500 συνολικά διαλέξεις σε 26 και πλέον χιλιάδες άτομα.

Οι συνεχείς αναρτήσεις και ενημερώσεις του Σώματος μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, φρόντισαν έτσι ώστε να μην έχουμε περιστατικά σοβαρών τραυματισμών και ζημιών, με μόνο τραγικό

περιστατικό αυτό του τραυματισμού 19χρονου παιδιού στον Άγιο Δομέτιο.

Η σύσταση ειδικών ομάδων εξάλλου της Αστυνομίας, οι οποίες ανταποκρίθηκαν σε δεκάδες περιστατικά, κατέστειλαν τα συμβάντα των προηγούμενων ετών. Αυτό επιβεβαίωσε εξάλλου και σε σχετικές του δηλώσεις στο SigmaLive ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης.

Ο κ.Αγγελίδης επεσήμανε ότι κατά μέσο όρο είχαμε κάθε χρόνο περίπου 20 περιστατικά τραυματισμών, ενώ μόνο για την δεκαετία 2005-2015 είχαμε 11 καταγεγραμμένα περιστατικά κάθε χρονιά. Πέρσι είχαμε μόνο 1 περιστατικό όπως και φέτος.

Τα αποτελέσματα συμπλήρωσε ο κ.Αγγελίδης κρίνονται ναι μεν ως ικανοποιητικά, ωστόσο θα μελετηθούν προκειμένου να γίνεται σωστός συντονισμός για τις ερχόμενες χρονιές, με στόχο πάντα την ασφάλεια των πολιτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα