Αναγέννηση: "Θίγουν και μειώνουν τον άθλο μας"

Η διοίκηση της Αναγέννησης εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το τελευταίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στον οποίο η ομάδα της Δερύνειας πήρε την ισοπαλία και την άνοδο στην Α' κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Εδώ και λίγες μέρες η ομάδα της Αναγέννησης Δερύνειας εξασφάλισε την άνοδο της στην Α΄ κατηγορία.

Ακούμε και διαβάζουμε πολλά από διάφορους σχετικά με σφαγές, για μισθοφόρους, γιατί το παιχνίδι δεν ήταν τηλεοπτικό κτλ. και κάποιες δηλώσεις θίγουν και μειώνουν τον άθλο

της ομάδας μας.

Να σημειώσουμε ότι συγκυρίες έφεραν την ομάδα μας να περιμένει μέχρι την τελευταία αγωνιστική καθώς με την αγωνιστική της πορεία ήταν κρίμα να μην πραγματοποιηθεί το όνειρο της ανόδου.

Σχετικά με το τελευταίο αγώνα με τον Ολυμπιακό η ομάδα μας αντί να προσπαθήσει να βάλει πιέσεις και να κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια επέδειξε την απόλυτη της εμπιστοσύνη στην επιτροπή διαιτησίας.

H ανακόινωση μας έλεγε ''Έχουμε πλήρης εμπιστοσύνη και την όλη μας στήριξη προς την επιτροπή διαιτησίας και πως οποίον και να ορισεί στο παιχνιδι τελικό του Σαββάτου όπου κρίνεται η άνοδος και ολόκληρη η χρόνια θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Ευχή μας να γίνει ένας αθλητοπρεπες παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας και του επιπέδου των δύο ομάδων και ο καλύτερος και πιο τυχερός να κερδίσει."

Θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για τo ότι η διαιτησία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και καταδικάζουμε αυτά που συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν κέρδισε ο καλύτερος αλλά η τύχη μας χαμογέλασε στο τελευταίο λεπτό.

Όσο γιατί το παιχνίδι δεν ήταν τηλεοπτικό να ενημερώσουμε το φίλαθλο κόσμο ότι εμείς πρώτοι ζητήσαμε την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα