«Αν ανοίξω το στόμα μου…– Αντιμετώπισαν τον θάνατό του χειρότερα κι από σκυλί»

Ξέσπασε η μητέρα του αδικοχαμένου στρατιώτη Θανάση Νικολάου, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Πρωτοσέλιδο.

Στον απόηχο της απάντησης της Νομικής Υπηρεσίας, ότι δεν θα προχωρήσει σε ποινικές διώξεις για την υπόθεση του θανάτου του νεαρού στρατιώτη η κ.Νικολάου είπε για μια ακόμη φορά ότι δεν έψαξε κανείς να βρει μαρτυρίες και συνεχίζεται όπως υποστήριξε, η συγκάλυψη του θανάτου του παιδιού της. Είπε μεταξύ άλλων ότι αν κλείσει τα μάτια της, θα πει πολλά αλλά επανέλαβε ότι δεν θα σταματήσει τον αγώνα για δικαίωση του παιδιού της.

Διαβάστε επίσης: ΓΕ: Δεν θα προχωρήσουμε σε ποινικές

διώξεις για την υπόθεση του Θανάση

«Δεν έψαξαν να βρουν μαρτυρίες.. είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να βρεθούν οι δολοφόνοι. Είναι όλοι εκεί δεν πέθαναν, απλά δεν τους έψαξαν. Δεν έγινε καμιά έρευνα από την αστυνομία ή τους ανακριτές στον στρατό. Ήξερα από την αρχή ότι το παιδί μου δεν έπεσε από τη γέφυρα.Είχαμε τη Νομική Υπηρεσία μπροστά μας από την αρχή.. συνέχεια μας έλεγαν το άσπρο μαύρο.. για όνομα του Θεού! Δεν υπάρχει δικαιοσύνη γιατί λάθος άτομα κάθονται σε λάθος καρέκλες. Αντιμετώπισαν τον μαρτυρικό θάνατο του παιδιού μου χειρότερα και από ένα σκυλί. Αίσχος και ντροπή!».

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Θανάση: Σε αυτούς θα στρέφεται η ιδιωτική ποινική δίωξη (vid)

Είπε ακόμη ότι «είναι τόσο παρανοϊκοί που προστατεύουν τους δολοφόνους και τους υπαίτιους και αντιμετωπίζουν εμάς τα θύματα λες και είμαστε εγκληματίες. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς… γιατί το κάνουν, εκτός κι αν υπάρχει ένα μεγάλο συμφέρον από πίσω». 

Αναφορικά με το πόρισμα που τους έδωσε η Νομική Υπηρεσία η κ.Ανδριάνα είπε πως πρόκειται για ένα πόρισμα κουτσομπολιών και ψεμάτων. «Δεν θέλω να τους δω μόνο για ένα λόγο.. συγνώμη που το λέω, αλλά να το σκίσουν και να το πετάξουν στα μούτρα…

Αυτή η απάντηση που λάβαμε.. περιμέναμε 50 μέρες να λάβουμε απάντηση από τον ίδιο τον Εισαγγελέα και λάβαμε αρνητική απάντηση χθες. Αντί να μας απαντήσει ο ίδιος για ένα τόσο σοβαρό έγκλημα, που αφορά τη ζωή ενός στρατιώτη.. έγινε τόση συγκάλυψη και ανάθεσε τη σύνταξη της απαντητικής επιστολής σε ένα υπάλληλο; Τόσο εκτίμησε τη ζωή του γιου μου;», διερωτήθηκε.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συγκάλυψη και ο μαρτυρικός θάνατος του παιδιού μου συνεχίζεται από αυτούς. Θα έπρεπε να σεβόμαστε το Κράτος.. αλλά είναι απαράδεκτοι, όπως και τα γραφόμενα της επιστολής της υπαλλήλου της Νομικής Υπηρεσίας. Πέταξαν τώρα το μπαλάκι πάνω σε εμάς».

Δεν θα το αφήσω.. θα μας βρουν έξω. Η κ.Ανδριάνα είπε πως θα απευθυνθεί σε ξένα ειδησεογραφικά.

«Για 18 χρόνια ήμουν εκεί και ζητούσα δικαίωση για το παιδί μου.. αυτός ο τόπος χρειάζεται κάθαρση. Αν κλείσω τα μάτια μου και ανοίξω το στόμα μου θα πω πολλά. Πάρα πολλά».

Στο βίντεο πιο κάτω ολόκληρη η παρέμβαση της κ.Ανδριάνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα