"Ζωντανή" η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (βιντεο)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στη νίκη που τη διατηρεί σε τροχιά Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει ακόμα στην κούρσα του Champions League, αφού νίκησε με 1-0 τη Νόριτς στο "Κάροου Ρόουντ" και "ψαλίδισε" στον έναν βαθμό τη διαφορά από την τέταρτη Μάντσεστερ Σίτι και στους τέσσερις από την τρίτη Άρσεναλ. Το παιχνίδι ήταν αρκετά κακό, χωρίς

πολλές ευκαιρίες, με τον Λουίς φαν Χάαλ να παρατάσσει τον Γουέιν Ρούνεϊ στην κορυφή της επίθεσης και για πρώτη φορά σε εκτός έδρας αγώνα το 2016 τον Μέμφις Ντεπάι στο βασικό σχήμα.

Τα "καναρίνια" κυνηγούσαν τους βαθμούς της νίκης, διότι βρίσκονταν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς πίσω από τη Νιούκαστλ που βρίσκεται στη 17η θέση και έναν πίσω από τη Σάντερλαντ που έχει αγώνα λιγότερο. Ο Κάμερον Τζερόμ είχε μία κεφαλιά που θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, ωστόσο ο MVP και της φετινής σεζόν των "κόκκινων διαβόλων", Νταβίδ ντε Χέα, κράτησε το μηδέν. Στο 72ο λεπτό, ένα λάθος του Ράσελ Μάρτιν έδωσε την ευκαιρία στον Ρούνεϊ να τροφοδοτήσει τον Χουάν Μάτα και ο Ισπανός έγραψε το τελικό 1-0.

Νόριτς (4-4-1-1): Ρούντι, Πίντο, Μάρτιν, Μπασόνγκ, Όλσον, Ρέντμοντ, Ο' Νιλ, Χόσον (78' Ντόρανς), Μπρέιντι (63' Μποκανί), Χούλαχαν, Τζερόμ (78' Μπάμφορντ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-1-4-1): Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Ρόχο, Νταρμιάν (16' Μπόρθγουικ Τζάκσον), Κάρικ (88' Φοσού Μενσά), Μάτα, Ερέρα, Λίνγκαρντ (78' Σνεντερλέν), Ντεπάι, Ρούνεϊ

Keywords
Τυχαία Θέματα