"Το κρατούσα μέσα μου... αφιερωμένο στη μητέρα μου"

Ένα κύπελλο αφιερωμένο στη μητέρα του, δήλωσε συγκινημένος ο Σωφρόνης Αυγουστή. "Το κρατούσα μέσα μου, δεν ήμουν κοντά της στο τελευταίο αντίο...", δήλωσε ο Κύπριος τεχνικός, ευχαριστώντας τους ποδοσφαιριστές του.

Οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή:

"Ήταν μία μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές. Το κρατούσα μέσα μου, ήταν αφιερωμένο στη μητέρα μου. Δεν ήμουν κοντά της στο τελευταίο αντίο, είχαμε υποχρεώσεις. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος, είναι πολύ σημαντικός γιατί με δέκα παίκτες εδώ στην έδρα του ΑΠΟΕΛ,

οι παίκτες μου κατάφεραν ν' ακολουθήσουν το πλάνο. Δεν μπορώ ν' αλλάξω, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου, θέλω να το ζω από την ώρα έναρξης του αγώνα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Όταν τα όπλα σου λειτουργούν καλά, τότε εσύ θα πρέπει να κάνεις σωστή καθοδήγηση. Αυτή η μέρα είναι για όλους όσους βρίσκονται εδώ. Από αύριο είναι μία καινούργια μέρα για εμάς. Πρέπει να κάνουμε το βήμα που κάνει και ο ΑΠΟΕΛ να μπούμε στους ομίλους, θα κάνουμε λίγες και ποιοτικές προσθήκες. Τον κόσμο θέλαμε για να μας βοηθήσει. Καλή διασκέδαση".

Keywords
Τυχαία Θέματα