"Θα γύριζε ο Κριστιάνο, αλλά έφυγε ο Σερ Άλεξ"

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις έκανε ο Πατρίς Εβρά σε συνέντευξή του στους «Times», αφού ισχυρίστηκε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν κατά... 99% σίγουρο ότι θα επέστρεφε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως όλα χάλασαν με την απόσυρση του Φέργκιουσον!



Ο Γάλλος μπακ της Γιουβέντους και πρώην των «κόκκινων διαβόλων», μίλησε στους «Sunday Times» και μεταξύ άλλων δήλωσε πως όταν ανακοίνωσε ο Σερ Άλεξ στους ποδοσφαιριστές του ότι σταματάει και αποσύρεται από την προπονητική, λίγο πριν

το τέλος της σεζόν 2012-2013, εκείνος ένιωσε... παντελώς χαμένος και δεν ήξερε τι να κάνει...

«Θυμάμαι ότι είχαμε μιλήσει με τον Σερ Άλεξ δύο εβδομάδες προτού ανακοινώσει ότι φεύγει και μου είχε πει ότι ήθελε να συνεχίσει για πέντε χρόνια ακόμα! Του είπα “οκ boss, ας γίνει έτσι”! Ο τρόπος με τον οποίο μου είπε ότι είχε την επιθυμία να συνεχίσει στην ομάδα, τον έκανε να μοιάζει γεμάτος ζωντάνια.

Μάλιστα, μου είχε πει ότι κατά 99% θα επέστρεφε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο και σκέφτηκα “ουάου! Θα γνωρίσουμε νέες επιτυχίες και μπορούμε να διεκδικήσουμε ξανά το πρωτάθλημα”. Και μετά, όλοι ξέρουν τι έγινε... Ξέρετε πως ένιωσα; Πως είναι όταν αισθάνεσαι ότι χάνεις τη γη κάτω απ' τα πόδια σου και δεν έχεις ιδέα τι να κάνεις; Ε, κάπως έτσι...» ήταν η εξομολόγηση του Πατρίς Εβρά!

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα