"Στην περίπτωση αυτή θα παραδώσουμε τα εισιτήρια διαρκείας"

Με ανακοίνωση του το ΣΥ ΦΙ Πάφου θεωρεί απόλυτα λογική την κίνηση αντικατάστασης του Σοφόκλη Σοφοκλέους και τονίζει οτι εάν υπάρξει πρόσληψη προπονητή που μόνο άσχημο παρελθόν θυμίζει τότε θα παραδώσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Η ανακοίνωση:

"Δεδομένης της κατάστασης που είχε διαμορφωθεί στην ομαδα μας καθώς και η φτωχή βαθμολογική συγκομιδή, θεωρούμε απόλυτα λογική την κίνηση αντικατάστασης του τεχνικού της ομάδας μας

παρά τις αρκετά καλες εμφανίσεις.
Η ομαδα μας χρειάζεται ενα νέο ξεκίνημα και άμεση επίλυση όλων των προβλημάτων και των λαθών τα οποία μας έχουν στοιχίσει πολύτιμους βαθμούς και μια πιο υψηλή θέση στη βαθμολογία.

Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά υπάρχει έντονη παραφιλολογία σχετικά με τα υποψήφια ονόματα προπονητών.
Ακόμα πιο δυσάρεστο ειναι το να ακούμε ονόματα τα οποία μονο το άσχημο παρελθόν του Παφιακου ποδοσφαίρου θυμίζουν και θεωρούνται πισωγύρισμα για το Σωματείο μας.
Ελπίζουμε πως αυτά που ακούγονται σαν πιθανές λύσεις να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, καθώς θεωρούμε κρίμα να χαθεί όλη αυτή η δυναμική που εχει αναπτυχθεί απο τους φίλους της ομάδας μας γυρνώντας σε άρρωστες καταστάσεις του παρελθόντος.
Σε περιπτωση που οι ψίθυροι μας επιβεβαιωθούν, ως ΣΥ.ΦΙ σας ενημερώνουμε ότι θα απέχουμε απο τις κερκίδες οι οργανωμένοι, καθώς και αρκετοί αγνοί φίλοι της ομάδας θα παραδώσουν τις Κάρτες Διαρκείας τους απέχοντας και αυτοί με την σειρά τους.!!

Τελος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Σοφοκλη Σοφοκλεους για το πολύτιμο έργο που διετέλεσε και πρόσφερε στην ομαδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα