"Πρέπει να κλείσει σήμερα και να μπει αμέσως στα βαθιά"

Για την απομάκρυνση Νίκκι Παπαβασιλείου και τον διάδοχο του μίλησε στο «Ράδιο Πρώτο» ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου ο οποίος τόνισε ότι σε 1-2 ώρες θα επέλθει συμφωνία με το νέο προπονητή"Είναι αρκετά τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Έχουμε καταλήξει σε ένα short list και περιμένουμε τις απαντήσεις. Πρέπει να τελειώσει το συντομότερο το θέμα του προπονητή για να επέλθει και η ηρεμία στην ομάδα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο ντέρμπι με την ΑΕΛ".

Για τον Σάκη Τσιώλη:"Δεν θα μπω στην διαδικασία

για ονοματολογία. Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο των διαπραγματεύσεων. Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις. Να κάνουμε υπομονή 1-2 ώρες και θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το νέο μας προπονητή. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου. Πρέπει να κλείσει σήμερα και ο προπονητής να μπει αμέσως στα βαθιά"

Για την απομάκρυνση Νίκκι"Τα αποτελέσματα είναι αυτά που κρίνουν τον οποιονδήποτε. Δυστυχώς δεν είχαμε τα καλά αποτελέσματα. Από εκεί που είχαμε το πάνω χέρι για την εξάδα πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει. Δεν σημαίνει ότι μετά την απομάκρυνση Νίκκι μένουν εκτός οι ποδοσφαιριστές. Ήδη έχουν δεχθεί πρόστιμο, προχωρήσαμε σε μια αποδέσμευση(Μπεμπά) και άλλος ένας είναι στην πόρτα εξόδου(Μοράν). Δεν μπορείς να κλείνεις τα μάτια σε επαναλαμβανόμενα περιστατικά. Μαζί μας μένει αυτός που θέλει και αυτός που μπορεί. Έπρεπε να πάρουμε αυτή την απόφαση, την πήραμε. Υπάρχουν και νεαροί ποδοσφαιριστές που πιθανόν να πάρουν τις ευκαιρίες τους".

Για τις «μπηχτές» Νίκκι"Ο Νίκκι έφυγε σαν φίλος αφού είχαμε άψογη συνεργασία. Από την διοίκηση δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Για τα οποιαδήποτε προσωπικά θέματα δεν θέλουμε να σχολιάσουμε. Δεν θέλουμε να εμπλακούμε σε αυτή. Και ο Οκκάς αποτελεί παρελθόν από την ομάδα"

Για την εξάδα"Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι έχουμε το πάνω χέρι. Σημαντικό παιχνίδι για εμάς το παιχνίδι για εμάς. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε και να έχουμε το πλεονέκτημα έναντι της ΑΕΛ. Υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια και στη συνέχεια. Θα επιδιώξουμε να κάνουμε και πάλι την αντεπίθεση μας"

Keywords
Τυχαία Θέματα