"Οι απειλές και οι εκβιασμοί δεν προσφέρουν διέξοδο"

Ανακοίνωση μέσα από την οποία καταδικάζει τα επεισόδια του Τσιρείου εξέδωσε η Ομόνοια. Οι πράσινοι απαντούν στην ανακοίνωση της Θύρα 9 και καλούν τον κόσμο σε ενότητα και ψυχραιμία.

Αναλυτικά:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καταδικάζει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Τσίρειο στάδιο, τα οποία οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατανοεί και συμμερίζεται τα συναισθήματα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ήδη εισήλθε σε μια διαδικασία λήψης ριζικών διορθωτικών μέτρων.

Απ’ εκεί και πέρα, ενέργειες που επιφέρουν επιπρόσθετες οικονομικές δυσκολίες όχι μόνο επιβαρύνουν οικονομικά τον σύλλογο, αλλά προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στην προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων. Οι απειλές, οι εκβιασμοί και τα τελεσίγραφα δεν προσφέρουν οποιαδήποτε διέξοδο.

Αντίθετα, προσθέτουν εμπόδια στον κοινό στόχο της οικονομικής εξυγίανσης. Και η επιστροφή σε πορεία πρωταθλητισμού περνά μέσα από αυτό τον στόχο.

Παρά τις κατανοητές ανησυχίες και αντιδράσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο υπογράμμισε από την πρώτη στιγμή ότι θα εργαστεί για να κάνει την ενότητα πράξη. Πράγμα που απέδειξε τόσο μέσα από την παγκύπρια εκστρατεία εγγραφής μελών, όσο και από τις τακτικές συναντήσεις που πραγματοποιεί με τα οργανωμένα σύνολα. Το Διοικητικό Συμβούλιο απέδειξε ότι μέλημά του είναι η διαμόρφωση μιας υγειούς σχέσης με τους φιλάθλους και ειδικά τους οργανωμένους. Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι σε αυτή την απόφαση. Είναι προφανές, ωστόσο, ότι ενότητα και απειλές είναι δύο έννοιες ασύμβατες.

Μόνο μέσα από μία ψύχραιμη ανάλυση της κατάστασης, θα είναι εφικτό να καταλήξουμε στις ιδανικές λύσεις, που θα δημιουργήσουν τις προοπτικές για να επιστρέψει η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει. Ούτε μέσα από το κράτος του πανικού, ούτε μέσα σε ένα εμφυλιοπολεμικό κλίμα.

Ενότητα, ΟΜΟΝΟΙΑ, διάλογος, ψύχραιμη ανάλυση για το καλό του Συλλόγου που είναι πάνω από όλους εμάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα