"Ο συγκεκριμένος διαιτητής θα καταγγελθεί"

Ο Εθνικός Άχνας με ανακοίνωση του τονίζει οτι θα καταγγείλει στην διαιτησία του χθεσινού αγώνα.

Η ανακοίνωση:
Μετά και το τελευταίο παιχνίδι που ήταν ένα απο τα ίδια είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδάσουμε αφού όπως φαίνεται οι τελευταίες ενέργειες της ΚΟΠ και του Προέδρου της δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα αλλά μάλλον έχουν βολέψει μερικούς.

Παρά την δέσμευση και διαβεβαίωση της Ομοσπονδίας για δραστικά μέτρα και αλλαγή της κατάστασης είναι φανερό ότι ούτε οι νουθεσίες, ούτε οι υποσχέσεις ούτε οι συμβούλοι προς τον

κύριο Σνόντι έχουν αποφέρει αποτέλεσμα και η καταστάση παραμένει τραγική. Οι κακοί και λανθασμένοι διορισμοί συνεχίζονται με αποτέλεσμα οι άσχημες διαιτησίες να είναι η πλειοψηφία κάθε αγωνιστική.

Το πρωτάθλημα οδεύει πρός το τέλος του, βρίσκεται σε μιά πολύ κρίσιμη καμπή και πλέον οι κακές διαιτησίες άρχισαν να διαμορφώνουν τον βαθμολογικό πίνακα ο οποίος σύμφωνα και με την παραδοχή του Προέδρου της Ομοσπονίας στην πρόσφατη συνάντηση του με τους Προέδρους την Σωματείων με θέμα τα τεκταινόμενα στην διατησία ήταν ήδη επηρεασμένος. Συνεπώς εάν οι κεφαλές του ποδοσφαίρου μας δεν ξυπνήσουν έγκαιρα όταν τους καταλογιστούν οι ευθύνες που τους αναλογούν θα είναι πολύ αργά να διορθώσουν, ( αν πραγματικά θέλουν να διορθώσουν ) τίς αδικίες και τα εκλήματα που θα έχουν γίνει.

Πλέον δέν θα περιμένουμε αυτούς που δεν έχουν καμμιά διάθεση να αναλάβουν δράση και θα προστατέψουμε την ομάδα μας όπως έχουμε υποχρέωση να κάνουμε. Ένα Σωματείο που για 27 χρόνια βρίσκεται στις επάλξεις και προσπαθεί να παραμείνει στην ζωή παρά τις αντιξοότητες και τα πολλά προβλήματα διατηρώντας άσβεστη την φλόγα της επιστροφής και της μνήμης της Άχνας.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής θα καταγγελθεί αφού με την στάση του και τις αποφάσεις του αλλοίωσε το αποτέλεμα με τον Άρη αλλά να είσαστε σίγουροι ότι αυτό θα είναι ένα μικρό κομμάτι από τις ενέργειες που θα προβούμε αφού είναι πασιφανές ότι η εμπιστοσύνη που δείξαμε σε κάποιους για την σωστή λειτουργία του ποδοσφαίρου μας αποδεικνύεται λανθασμένη και καταστροφική για το Σωματείο μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα