"Ο Νεκτάριος δουλεύει στον ΑΠΟΕΛ, ο Θεόδωρος στην ΑΕΛ"

Καυστικές δηλώσεις από τον Θεόδωρο Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο τόσο για τον Αρουαμπαρένα, όσο για το παιχνίδι που δεν παίχθηκε μετά το γκολ του ΑΠΟΕΛ. Δείτε τι δήλωσε ο Θεόδωρος Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Για εμάς είναι μία άσχημη ημέρα, θεωρούμε ότι αξίζαμε να ήμασταν στη σημερινή κλήρωση. Όλα αυτά που έγιναν δεν μας άφησαν να προχωρήσουμε. Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο της

ομάδας που υποστήριξαν θερμά και σε σωστά πλαίσια τους ποδοσφαιριστές. Είχαν αυτοσυγκράτηση με όλα αυτά που έβλεπαν. Ακούω διάφορα, η ΑΕΛ έπαιζε με το ΑΠΟΕΛ εχτές. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όταν παίζεις με δέκα δεν σημαίνει αυτόματα ότι πήρες τη νίκη. Δυστυχώς κάποια πράγματα που έγιναν έχουν επηρέάσει την κατάληξη του αγώνα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να πούμε και να σχολιάσουμε. Ο Νεκτάριος δουλεύει στον ΑΠΟΕΛ, ο Θεόδωρος δουλεύει στην ΑΕΛ. Μετά το γκολ του ΑΠΟΕΛ δυστυχώς δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε από την πλευρά μας, αλλά οι υπόλοιποι δεν έπαιζαν, αυτή είναι η θέση μας. Άλλο να λέμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και άλλο να διαφωνούμε στο τι έγινε. Αυτή είναι η πραγματικότητα, μετά το γκολ δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν είπε κάποιος ότι δεν είχαν δικαίωμα να το κάνουν, γίνεται σε όλες τις χώρες.

Για τον Αρουαμπαρένα: "Σε άλλες χώρες έχουν ανακληθεί οι κόκκινες κάρτες από την τηλεόραση, αν γίνεται αυτό και σε εμάς... Είναι κρίμα ο Αρουαμπαρένα, ούτε σήμερα το πίστευε στη σημερινή προπόνηση ότι δέχθηκε κόκκινη γι' αυτή τη φάση. Αν γίνεται να το κάνουν, να το κάνουν. Αυτή η φάση κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο. Αν γίνεται το λάθος που έγινε να διορθωθεί".

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: "Έχουμε πέντε παιχνίδια μπροστά μας, θα προσπαθήσουμε σε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα