"Ο διαιτητής φρόντισε να γίνει η εκδήλωση"

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου μίλησε για το πώς προχωρά η ομάδα δέκα μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και το αποψινό fan day των γαλαζοκιτρίνων.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Είναι μια βραδιά που έχει γίνει θεσμός. Ευχόμασταν να μην είχαμε χρόνο, αλλά, δυστυχώς, ο διαιτητής από το Καζακστάν φρόντισε να γίνει η εκδήλωση.
-Έχει στηθεί η εξέδρα που θα ανέβουν οι ποδοσφαιριστές και είμαι βέβαιος ότι θα έχει αρκετό κόσμο.

Είναι μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις. Έχουμε δείξει ότι η ΑΕΛ θα είναι πολύ ποιοτική και με αρκετό βάθος. Αισιοδοξούμε ότι θα κάνουμε μια πρωταγωνιστική πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
-Από την επόμενη μέρα ξεκινήσαμε να μιλάμε με τους ποδοσφαιριστές για να εξηγήσουμε κάποια πράγματα. Υπάρχουν αυτά τα πράγματα παντού. Είναι γενικότερα αυτή η ζωή μας. Ξεπερνάμε τις αδικίες με περισσότερο πείσμα και δουλειά.
-Τους εξηγήσαμε ότι αυτή η ομάδα είναι ικανή για τα μεγαλύτερα. Προγραμματίσαμε κάποια φιλικά με Ερμή και Πάφο. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια θα πάρουν χρόνο όλοι οι ποδοσφαιριστές.
-Έχουμε 4 παίκτες που ακολουθούν διαφορετικό πρόγραμμα. Αρτούρ, Μπενίτεθ, Λεόνσο και Σίλβα κάνουν πιο εντατικές προπονήσεις.
-Είμαστε σε συζητήσεις με τον Αλί Σαβανέ και ο ποδοσφαιριστής δεν θα βρίσκεται απόψε στην εκδήλωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα