"Νομίζουν ότι μια ομάδα από την Κύπρο δεν πρέπει να χάνει"

Ο Μάριο Μπέιν δήλωσε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του και τόνισε ότι αυτό που χρειάζεται βελτίωση είναι η τελική πάσα.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

-Νομίζω παίξαμε καλά απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο., Ακολουθήσαμε μια συγκεκριμένα τακτική που τους κρατήσαμε όσο πιο μακριά μπορούσαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο ουσιαστικοί στην τελική πάσα. Είμαι ευχαριστημένος από την τακτική απέναντι σε μια καλή ομάδα.

-Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βάλουμε δυο γκολ.

Θα πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι. Νιώθω 100% ότι μπορούμε να το πετύχουμε.

-Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης αλλά πρέπει να κάνουμε και εμείς αυτό που πρέπει στο γήπεδο. Έκαναν αυτά που ήθελα να κάνουν, αυτό που μας έλειπε ήταν η τελική πάσα.

-Για τις πολλές τελικές ευκαιρίες της Βιτορούλ: Είναι θέμα ποιότητας. Πρέπει να κάνουμε τη διαφορά στην τελική πάσα. Δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι μόνο στην Κύπρο παίζουν ποδόσφαιρο. Είναι μια ποιοτική ομάδα η Βιτορούλ

-Το δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η ομάδα που έλεγξε το παιχνίδι. Δεν τους αφήσαμε να δημιουργήσουν ευκαιρίες

-Θα πρέπει να περιμένουμε για τον Βάτερμαν.

-Πρέπει να το κάνουμε με τους παίκτες που έχω αυτή την στιγμή στη διάθεση μου. Πρέπει να βελτιωθούν αυτοί οι παίκτες που έχω τώρα. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτούς που έχω αυτή την στιγμή στη διάθεση μου.

-Ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος μετά από μια ήττα. Νομίζουν ότι μια ομάδα από την Κύπρο δεν πρέπει να χάσει. Πιστεύω στην πρόκριση και το ίδιο πιστεύουν και οι παίκτες μου

-Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του Εμπεσίλιο. Έκανε τη δουλειά του και έπρεπε να αντιμετωπίσει ένα καλό αντίπαλο και πιστεύω τον εξουδετέρωσε. Θεώρησα ότι ο Βάντερ είναι πιο δημιουργικός και δεν χρησιμοποίησα τον Αλωνεύτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα