"Μαζί ν' ανεβάσουμε την Ομόνοια στην κορυφή"

Την ανάγκη ενότητας και συλλογικότητας ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της Ομόνοιας στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου, υπογράμμισε ο επικεφαλής του Συνδυασμού που επικράτησε στη σημερινή (25/06) εκλογική Συνέλευση του Σωματείου, Αντώνης Τζιωνής.

Τζιωνής: "Μετράμε αντίστροφα για την επάνοδο της Ομόνοιας"

Ο κ. Τζιωνής ανέφερε ότι "η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους για το καλό της Ομόνοιας. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τα θεσμοθετημένα κανάλια επικοινωνίας με όλα ανεξαιρέτως τα οργανωμένα σύνολα της Ομόνοιας".

"Με

τους φίλους του συνδυασμού Εμπρός Ομόνοια μας ενώνει η μεγάλη μας αγάπη για το σωματείο. Θα επιδιώξουμε την εποικοδομητική συνεργασία για το καλό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ", είπε ο κ. Τζιωνής.

Απευθυνόμενος προς τον κόσμο της ομάδας, είπε: "Σας χρειαζόμαστε όλους κοντά στην ομάδα. Είμαι αισιόδοξους ότι μαζί θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε ξανά την Ομόνοια στην κορυφή. Ο δρόμος παραμένει μακρύς και δύσβατος, όμως θα τον βαδίσουμε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Εκ μέρους του Συνδυασμού ευχαριστώ όσους και όσες μας τίμησαν με τη ψήφο τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα