"Μας περιμένουν μεγάλες νικες'' (ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο τόνισε ότι υπαρχει αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Tόνισε ότι θα έρθουν μεγάλες νικες για τους ''πράσινους''

Αναλυτικά:

Παίζαμε ενα παιχνίδι ντέρμπι εκτός έδρας, τριπλής παραλλαγής με τον Απόλλωνα . Θέλαμε τη νίκη. Μας άφησε μια πικρή γελυση το αποτέλσμα . Ήμασταν πιο επικίνδυνοι από τον Απολλωνα. Η ομάδα είχε τρεξίματα και πρέσαρε τον αντίπαλο. Τρία τετα- τετ λανθασμένα υποδείχθηκαν

ως οφσαϊντ και έπαιξε ρόλο χωρίς να ξέρουμε ποια θα ήταν η κατάληξη των φάσεων . Η φάση με τον Καρλίτος με την κεφαλιά , που δεν ξεκαθαρισε αν περασε την γραμμή του τέρματιος. Είχαμε την κλασική ευκαιρία με τον Σκέμπρι . Είναι φανερό ότι υπαρχει σταθερή και ανοδικη πορεία. Αν συγκρίνουμε το 0-0 με την Ανόρθωση και το παιχνίδι με τον Απολλωνα, είναι φανερό ότι υπαρχει μεγλαλη διαφορα. Υπάρχει διλαθεση από την ομαδα για να ανεβεί. Θα συνεχίστεί αυτή η δουλειλα και η βελτίωση που θα φερει μεγάλες νίκες και καλά αποτελέσματα στη συνέχεια. Είμαστε αισιόδοξοι ότι ξα έρθουν οι μεγάλες νίκες.
Είναι γεγονός το 2-0 του πρώτου αγώνα μας δίνει προβλάδισμα. Ο Εθνικός βρίσκεται σε ανοδική πορεία και για αυτό είμαστε συγκεντρωμένοι τόσο στον Εθνικό και Ερμή και θέλουμε την στήριξη του κόσμου.
*Ο Ρενάντο Μαργκάσα θα μεινει εκτός για έξι εβδομαδες και ισως χρειαστεί και περισσότερο. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παραμένει δυνατός και πεισμωμένος για να επιστρέψει.

*Η τεχνική ηγεσία παραμενει στραθερή οποταν θα κινηθεί, για απόκτηση ποδοσφαιριστή στην μεσαία γραμμη

Keywords
Τυχαία Θέματα