"Κάποιοι σκάβουν τον λάκκο της ΑΕΛ, αλλά πολύ σύντομα..."

"Κάποιοι σκάβουν τον λάκκο της ΑΕΛ, αλλά πολύ σύντομα θα γυρίσει ο τροχός", ανέφερε ο εκπρώσοπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο. "Δεν μπορούμε να δίνουμε υπόσταση σε αυτούς που λαϊκίζουν. Τα στοιχεία της εταιρείας είναι ανοιχτά για τους ενδιαφερόμενους, όχι να τα δημοσιοποιούμε στην εφημερίδα", δήλωσε στη συνέχεια ο Θεόδωρος Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο.

Οι δηλώσεις του Θεόδωρου Αντωνίου στο Ράδιο Πρώτο:

"Ο Μπαλταζάρ

έκανε σήμερα και τη δεύτερη του προπόνηση, μακάρι να καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους που του έχουμε θέσει, για να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Μας λείπει η καλή ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση. Μακάρι ο Μπαλταζάρ να καταφέρει να το αλλάξει αυτό για να αντιστρέψει την κατάσταση. Είναι δύσκολα τα παιχνίδια για την ΑΕΛ στο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Η αντίπαλος είανι σε καλή φάση αν και έχουν κι' αυτοί τα προβλήματα τους. Ελπίζουμε οι επόμενες ημέρες να είναι σημαντικές και να είναι όλοι στη διάθεση του προπονητή.

Είναι πολύ μεγάλο θέμα, μας βασανίζει το τελευταίο μήνα. Ο περισσότερος κόσμος από την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι, έχει αρχίσει να καταλαβαίνει κάποια πράγματα και μιλώ για το θέμα Σόουζα και την υπόθεση Πέτεφ. Είναι κάποιοι άνθρωποι που περίμεναν την ευκαιρία να μας δημιουργήσουν κ' άλλα θέματα. Σκάβουν τον λάκο της ΑΕΛ, αλλά πολύ σύντομα θα γυρίσει ο τροχός. Είναι δύο πράγματα ξεχωριστά. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος από της ήττες. Αγαπάνε την ομάδα και πονάνε, ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Υπάρχουν και αυτοί που μας χτυπούν πισώπλατα περιμένοντας μία κακή μας στιγμή. Τα άτομα αυτά δεν προέρχονται από την ΑΕΛ. Με κάποιες κινήσεις ο κόσμος θα αρχίσει να καταλαβαίνει. Είναι δεδομένο ότι οι αντίπαλοι επιθυμούν μία διαλυμένη ΑΕΛ και αυτό δεν πρόκειται να περάσει.

Η χθεσινή ανακοίνωση του προέδρου της ΑΕΛ, ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για να έρθουν κοντά στην ομάδα. Έφτασε η στιγμή της ΑΕΛ να προχωρήσει σε νέα βάση. Δεν μπορούν να βάλουν εκατομμύρια, αλλά υπάρχουν αυτοί που μπορούν να βάλουν 20-30 χιλιάδες. Η ομάδα δεν κινδυνεύει, είμαστε στα ψηλά, έχουμε αρκετές πιθανότητες για την Ευρώπη.

Κάποιοι συνεχώς αποκρύπτουν την αλήθεια, δηλητηριάζουν την ΑΕΛ με φήμες. Η ανακοίνωση ήταν ξεκάθαρη, δεν μπορούμε να δίνουμε υπόσταση σε αυτούς που λαϊκίζουν. Τα στοιχεία της εταιρείας είναι ανοιχτά για τους ενδιαφερόμενους, όχι να τα δημοσιοποιούμε στην εφημερίδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα