"Ήρθε ο Ολλανδός, έφυγαν οι Μοράν - Μπεμπά"

Χθες το www.sigmalive.com αποκάλυψε το όνομα του νέου τεχνικού του Ερμή και σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση. Ο Ολλανδός Μίτσελ Φαν Ντε Χααγκ έφτασε λίγο μετά τις 6 στην Κύπρο και αναμένεται να παρευρεθεί στην προπόνηση της ομάδας προκειμένου να γνωρίσει τους νέους του ποδοσφαιριστές. Οριστικά παρελθόν αποτελούν οι Μοράν και Μπεμπά, όπως αποκάλυψε στο Ράδιο Πρώτο ο Αναπληρωτής Πρόεδρος των «φτεροπόδαρων» Μιχάλης Ανδρέου

«Ο κ. Ντε Χαγκ βρίσκεται στην Κύπρο. Κάποια καθυστέρηση στο αεροδρόμιο δεν του επέτρεψε να παρακολουθήσει από την αρχή τη σημερινή προπόνηση. Θα προλάβει κάποια λεπτά. Αυτή τη στιγμή η προπόνηση διεξάγεται υπό τις οδηγίες των Μιχαϊλοβιτς και Μάρκου. Απόψε θα έχουμε συνάντηση για επικύρωση της συμφωνίας. Θα συζητήσουμε τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και αύριο θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση».

Στη συνέχεια ο κ. Ανδρέου ανέφερε ότι ο νέος προπονητής δεν μπορεί να αλλάξει πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, όμως, η διοίκηση πιστεύει ότι θα φέρει στα αποδυτήρια νέο αέρα ψυχολογίας«Δεν μπορεί να αλλάξει πολλά στο τακτικό κομμάτι, ποντάρουμε όμως, στην αλλαγή ψυχολογίας. Θα έχει τη βοήθεια όλων μας προκειμένου να προσαρμοστεί άμεσα. Θα παρακολουθήσει κάποια παιγνίδια της ομάδας και του επόμενου μας αντίπαλου».

Για το γεγονός ότι δεν γνωρίζει την κυπριακή πραγματικότητα«Προηγήθηκαν κάποιες επαφές με προπονητές που γνώριζαν την κυπριακή πραγματικότητα, όμως, δεν συμφωνήσαμε. Μας προτάθηκε ο συγκεκριμένος και πήραμε συστάσεις από ποδοσφαιριστή που συνεργάστηκε με τον κύριο Χαγκ. Ποντάραμε στη φιλοδοξία που έχει, αλλά και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν κάποιες καλές ομάδες. Ο προπονητής μας φημίζεται για τη φιλία που δημιουργεί με τους ποδοσφαιριστές, αλλά κρατά τα προσχήματα. Εργάζεται πολύ μεθοδικά, δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς και κανένας ποδοσφαιριστής δεν πρέπει να νιώθει ασφαλής στην ενδεκάδα».

Παρελθόν οι Μπεμπά - ΜοράνΟ κ. Ανδρέου καταλήγοντας αποκάλυψε ότι οι Μπεμπά και Μοράν αποτελούν οριστικά παρελθόν

«Είναι και οι δυο οριστικά παρελθόν. Πέρυσι ήταν σημαντικοί, φέτος πέρασαν απαρατήρητοι. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα