"Ήρθε και το αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ που δεν περιμέναμε"

Ο τεχνικός της Ομόνοιας, Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε ότι η ομάδα του πέραν από τη φυσική κούραση είχε και ψυχολογική. Αναφέρθηκε επίσης και στο αποτέλεσμα με ΑΠΟΕΛ το οποίο δεν το περίμενε.

Αναλυτικά:

"Με τους συνεργάτες μου μιλήσαμε πριν το ματς και ξέραμε πως θα είναι πολύ δύσκολο. Ξέρετε πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι γιατί δώσαμε σε μεγάλο χρονικό διάστημα πολλά ντέρμπι. Ήρθε και το αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ

που δεν το περιμέναμε και πέραν από τη φυσική κούραση, είχαμε και τη ψυχολογική κούραση να αντιμετωπίσουμε. Ήθελα να προετοιμάσω την ομάδα φρέσκια γιαυτό κάναμε αλλαγές. Προσπαθήσαμε και δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, θέλαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα αλλά κάπου κάπου είμαστε πολύ κουρασμένοι ψυχολογικά. Φοβόμουν ειλικρινά τη Σαλαμίνα, φαίνεται πολύ δουλεμένη ομάδα που μπορεί να μην έχει στόχους, αλλά έχει παιδιά με μέλλον. Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνουν. Βγήκαμε Ευρώπη και ήταν στόχος μας, αλλά αυτές τις μέρες πρέπει να ξεκουραστούμε και σιγά σιγά να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια, τα δυο του πρωταθλήματος και το Τελικό. Περίμενα να ξεμπλέξουμε γιατί θέλω να δώσω χρόνο και σε άλλα παιδιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα