"Η χειρότερη μέρα μου ως προπονητής"

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τόνισε ότι έφτασε στο χαμηλότερο σημείο της καριέρας του, στην ήττα (5-1) που γνώρισε η Τότεναμ στο Νιούκαστλ, την τελευταία αγωνιστική της Premier League.

Η Τότεναμ ήθελε ένα βαθμό για να τερματίσει δεύτερη πάνω από την Αρσεναλ, για πρώτη φορά από το 1995, απέτυχε αφού η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ νίκησε (4-0) την Αστον Βίλα «Δείξαμε ότι αυτή δεν ήταν μια ομάδα που είχε παίξει καλά σε όλη τη σεζόν. Νομίζω

ότι αυτή ήταν η χειρότερη μέρα μου ως προπονητής στην Αγγλία ή την Ισπανία». Οι «πετεινοί» που είχαν 62,5% της κατοχής, νικήθηκαν τελικά από την ομάδα του Ράφα Μπενίτες, που είχε υποβιβαστεί από τα μέσα στης εβδομάδας. Η ήττα αυτή, είναι η βαρύτερη για την Τότεναμ μέσα στην σεζόν. «Hταν παράξενο, η Νιούκαστλ υποβιβάστηκε, αλλά εγώ ήμουνα λυπημένος». Η δεύτερη θέση της Αρσεναλ, ήταν η καλύτερη στην Premier League από τη σεζόν 2004-05. «Θέλαμε να τερματίσουμε πάνω από την Τότεναμ. Ο μοναδικός στόχος που είχαμε την τελευταία αγωνιστική ήταν να βρεθούμε δεύτεροι Τα καταφέραμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους φιλάθλους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα