"Η απάθεια των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας"

Με ανακοίνωση οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα τονίζουν οτι οι δικαιολογίες τελείωσαν ενόψει των αγώνων που έμειναν για το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση:

Κανένας απο εμάς δεν έμεινε ανεπηρέαστος απο το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής. Ο κόσμος βρέθηκε το Σάββατο στο γήπεδο για να ζήσει το αυτονόητο και η απάθεια των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας δεν του το επέτρεψε.Κανένας από το οικοδόμημα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ δεν πρέπει να ξεχνά ότι βρίσκεται υπο συνεχή κρίση , κανένας δεν πρέπει να ξεχνά ότι η φανέλα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ είναι βαριά και ανεκτίμητης αξίας. Έχουμε πει πάμπολλες φορές

στο παρελθόν ότι όποιος δεν σέβεται και δεν τιμά την ένδοξη ιστορία μας πρέπει να πάει σπίτι του όποιο πόστο και αν κατέχει.Εμείς αναπολούμε εποχές ρομαντικές που πάνω απ' όλα ήταν το σήμα στην καρδιά και που τα λεφτά δεν έπαιζαν τον ρόλο που παίζουν εν καιρώ σύγχρονου ποδοσφαίρου. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τους παίκτες να παίξουν την μπάλα της ζωής τους στα εναπομείναντα παιχνίδια γιατί οι δικαιολογίες μας τελείωσαν.Δεν θα επεκταθούμε περισσότερο αφού όπως όλοι, αναμένουμε και εμείς τις εξελίξεις. Κανένας δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο και ΟΛΟΙ θα κριθούν και θα κληθούν να λογοδοτήσουν εάν ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ κόσμος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μείνει εκτεθειμένος.Αύριο Τετάρτη 08.04.2015 η γυναικεία ομάδα βόλευ θα δώσει τη μάχη για την κατάκτηση του κυπέλου στον τελικό με την άεκ στο στάδιο Σπύρος Κυπριανού η ώρα 19:30.Τα λόγια είναι περιττά , αυτή η ομάδα αξίζει κάτι παραπάνω απο την παρουσία μας, αυτές οι παίκτριες παίζουν πραγματικά για το σήμα στην φανέλα και έχουν πλέόν κατακτήσει τα πάντα με λίγους και καλούς στο πλευρό τους. Έχουμε καλέσει επανειλημένα τον κόσμο να δίνει το παρών του στα κλειστά αλλά αυτή την φορά είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η παρουσία όλων και η διαμόρφωση ατμόσφαιρας τελικού! Εμείς θα είμαστε εκεί να σπρώξουμε την ομάδα στην νίκη και την κατάκτηση ακόμα ενός τροπαίου για το σωματείο μας. O ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ έχει ήδη εξασφαλίσει εισιτήρια για τα μέλη του και όποιος ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ θέλει να παρευρεθεί στο γήπεδο μπορεί να απευθυνθεί στο σωματείο.Όσο για την γυναικεία ομάδα καλαθόσφαιρας να πούμε άλλο ενα μεγάλο μπράβο, η χρονιά τελείωσε και μόνο περηφάνια μπορεί να νιώσει ο ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ γιαυτό το τμήμα και την ανιδιοτέλεια που το διακατέχει. Έπεται συνέχεια και εμείς θα είμαστε και πάλι παρών!Κλείνοντας να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καλό Πάσχα και καλή Aνάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα