"Γελοίο μέτρο η ταυτοποίηση, διαλύετε τον αθλητισμό"

Τοποθετήθηκε για το θέμα της ταυτοποίησης ο πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ Χριστόφορος Ποταμίτης, χαρακτηρίζοντας το μέτρο αυτό γελοίο και ότι αυτό που πραγματικά πετυχαίνουν είναι να διαλύουν τον αθλητισμό. Ένα θέμα που μας απασχόλησε έντονα τις προηγούμενες ημέρες και δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο.

Η τοποθέτηση του:

"Ταυτοποίηση!; Σε ένα διήμερο σε 4 διαφορετικά αθλήματα, σε 4 διαφορετικά γήπεδα ο κάθε «υπεύθυνος» το γνωμάτευσε/ χρησιμοποίησε με τον δικό του τρόπο όπως ουσιαστικά τον βόλευε η «επέβαλλε»

το συμφέρον της ομάδας του. Ο καθένας αποφασίζει δικούς του «νόμους», καταπατώντας κανονικούς νόμους και ανθρώπινα δικαιώματα σε ένα «ευρωπαϊκό κράτος»! Θέλετε αθλητισμό στην Κύπρο; Θέλετε κόσμο στα γήπεδα; ή θέλετε να υποχρεώσατε όλους να κλειστούμε στα σπίτια να βλέπουμε τηλεόραση;

Γιατι το κράτος να ξοδέψει 30 εκατομμύρια για γήπεδο στην Λεμεσό; Ποιοι θα πηγαίνουν; Μπορώ να γράψω πολλά, αλλά δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος όπου οι νόμοι εφαρμόζονται όπως βολεύει αυτούς που έχουν την εξουσία (σε όλα τα επίπεδα)... Ταυτοποίηση είναι ένα γελοίο «μέτρο» και είναι πραγματικά «γελοίοι» κοντόφθαλμοι και με αλλότρια κίνητρα όσοι την επικαλούνται.

Θέλετε πραγματικά να καταπολεμήσετε την βία στα γήπεδα; Εφαρμόστε απλά τους πραγματικούς νόμους και την ίση μεταχείριση. Αυτό που κάνετε τώρα απλά διαλύει τον αθλητισμό, κάτι από τα λίγα πράγματα που προβάλλουν την Κύπρο και παράλληλα κρατά τον κόσμο μακριά από άλλες προβληματικές δραστηριότητες".

Keywords
Τυχαία Θέματα