"Είτε με τον Καρλάο, είτε χωρίς τον Καρλάο..."

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το παιχνίδι με την Τότεναμ και τόνισε ότι, είτε με τον Καρλάο είτε χωρίς τον Καρλάο, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει την ίδια απόδοση και πίστη.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

-Θέλαμε να πετύχουμε μια νίκη με μια καλή εμφάνιση. Νομίζω ότι πετύχαμε

και τα δυο. Πετύχαμε μια δίκαιη επικράτηση έστω και με το στενό 2-1. Ολοκληρώνεται η προετοιμασία μας σήμερα στις 17:00.
-Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για τον ΑΠΟΕΛ που βρέθηκε απέναντι σε αυτές τις ομάδες να δικαιούται να πιστεύει. Έχει αμυδρές, αλλά έχει ελπίδες για πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα είναι πολύ δύσκολο.
-Για τους τραυματίες: Το πιο σημαντικό είναι να έχει στη 18άδα έτοιμους ποδοσφαιριστές. Ο Ζαχίντ φαίνεται ότι δεν έχει κάτι σοβαρό. Ο Εφραίμ επισκέφθηκε ένα ειδικό και αναμένουμε τη διάγνωση. Ο Καρλάο θα είναι σήμερα το κριτήριο αν θα πάει στην αποστολή. Ο παίκτης νιώθει καλύτερα, άρα υπάρχουν πιθανότητες να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Είτε με τον Καρλάο είτε χωρίς τον Καρλάο, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει την ίδια απόδοση και, αν δικαιούται κάτι, σίγουρα θα το πάρει.
-Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εξόδους οπαδών κυπριακής ομάδας στο εξωτερικό. Όσοι και αν είναι, να τους κάνει ο ΑΠΟΕΛ να τον χειροκροτήσουν για την προσπάθεια.
-Για τη διαιτησία: Υπάρχουν αρμόδιοι να τα αξιολογήσουν και νομίζω ότι θα φανεί από την επόμενη αγωνιστική. Δεν υπάρχει ουσία για τιμωρία. Το να καταγγελθεί ένα διαιτητής δεν αλλάζει κάτι. Η ουσία είναι να κατάλαβε τι έγινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα