"Ευτυχισμένος για τον πρώτο τελικό στην καριέρα μου"

Ο Τόμας Κρίστιανσεν αναφέρθηκε περισσότερο στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του που για πρώτη φορά ο ίδιος συμμετέχει σε τελικό κυπέλλου, και έστειλε και μήνυμα στον κόσμο τους να παρευρεθούν στο ΓΣΠ για να πετύχει η ομάδα κάτι μεγάλο.

Οι δηλώσεις του Τόμας Κρίστιανσεν:

"Πιστεύω ότι κάναμε το παιχνίδι που έπρεπε να κάνουμε, θέλαμε να αποφύγουμε την οποιαδήποτε έκπληξη. Περίμενα από τους ποδοσφαιριστές μου να το δουν σοβαρά. Είμαι ικανοποιημένος

από όλους και αυτούς που μπήκαν σαν αλλαγές. Ήταν επίσης σημαντικό να δούμε νέους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν τις ευκαιρίες στη σεζόν. Έδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες για να πάρουν κι' άλλες ευκαιρίες. Μόνο 11 μπορούμε να διαλέγουμε κάθε φορά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για τον πρώτο μου τελικό στην καριέρα μου. Μετά από αυτή την πρόκριση, έχουμε τον επόμενο τελικό με την ΑΕΚ. Θέλω όλους τους οπαδούς μας να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα. Είχαμε μία μεγάλη σεζόν, γράψαμε ιστορία στην Ευρώπη, είμαστε στον τελικό κυπέλλου και την Κυριακή έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε κάτι μεγάλο. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι κι' αυτή είναι η ευχή που θέλω να δω την Κυριακή".

Keywords
Τυχαία Θέματα