"Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία" (ηχητικό)

Στην εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Εθνικό στάθηκε ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ο οποίος μίλησε και για την σημερινή συνάντηση της τεχνικής ηγεσίας με το ΔΣ.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις και τα υπόλοιπα στο ηχητικό:

-Οι πληγές από την εικόνα της ομάδας είναι εκεί και θα κλείσουν μόνο μέσα από την παρουσία στα επόμενα παιχνίδια.

-Για Χριστοφή: Μια σπουδαία κίνηση. Ενας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής. Είναι αγαπητός από όλους

-Δεν μπορέσαμε να χαρούμε

όσο θα θέλαμε την επιστροφή του Δημήτρη. Είχε προηγηθεί κακή εικόνα από την ομάδα μας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει λόγια. Έχουμε 15 μέρες και οφείλουμε να τις αξιοποιήσουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι με την Δόξα.

-Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από την ομάδα. Στο ποδόσφαιρο κερδίζουν όλοι μαζί και χάνουν όλοι μαζί. Έχουν ευθύνη όλοι. Το ΔΣ έχει συνεδρία απόψε και θα εξετάσει την εικόνα και θα αποφασίσει πως θα προχωρήσει η ομάδα. Η υποστήριξη της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών.

-Γίνεται προσπάθεια για να ενισχυθεί η ομάδα την τελευταία στιγμή. Προχωρούμε με κεντρικό αμυντικό και θα δούμε πως θα ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια.

-Οι ανάγκες για ενίσχυση προέκυψαν στην πορεία.

-Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν έρθει μια κακή εμφάνιση τότε τα πυρά τα δέχεται ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές. Κανείς δεν μένει απ’ έξω. Είναι απολύτως φυσιολογικό να είναι θυμωμένος ο κόσμος.

-Έχει διάθεση το ΔΣ να στηρίξει την προσπάθεια η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα