"Δεν μπορεί να διαδίδεται ότι η Ανόρθωση δεν θα και δεν θα"

Με ανακοίνωσή του ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης τονίζει ότι η ομάδα τους δεν είναι αδιάφορη σε κανένα αγώνα και ότι πάντα θα παλεύουν για τη νίκη με τον ίδιο ζήλο, απέναντι σε κάθε αντίπαλο. "Δεν μπορεί δεξιά και αριστερά να διαδίδεται ότι "η Ανόρθωση δεν θα και δεν θα", αναφέρουν οι οργανωμένοι φίλοι της "Κυρίας" στην ανακοίνωσή τους.

Η ανακοίνωση του Παν.Σι.Φι Ανόρθωσης:

"Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου χαιρετά όλα τα γαλανόλευκα αλάνια του νησιού και επιθυμεί να επικοινωνήσει ξανά μαζί τους. Επίσης να συγχαρούμε την

ομάδα για την πανάξια πρόκριση της στα ημιτελικά του θεσμού του κυπέλλου μετά από 6 ολόκληρα χρόνια.

Το κύπελλο για μας πλέον μπαίνει σε μια παύση, αφού οι επόμενοι αγώνες θα γίνουν τουλάχιστον σε ενάμιση μήνα και υπάρχει άφθονος χρόνος να “ανησυχούμε” γι΄αυτό. Εδώ είναι που θέλουμε να τονίσουμε ξανά ότι η ομάδα δεν είναι αδιάφορη σε κανένα αγώνα και θα παλεύουμε για την νίκη με τον ίδιο ζήλο, απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Δεν μπορεί δεξιά και αριστερά να διαδίδεται ότι “η Ανόρθωση δεν θα και δεν θα”. Αυτοί που υποστηρίζουν αυτό, ας μας δοκιμάσουν σε κάθε επόμενη αγωνιστική υποχρέωση. Εμείς καλούμε τον κόσμο της ομάδας να μείνει μακριά από διάφορους ψιθύρους, γιατί μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα για τη συνέχεια. Είμαστε η Ανόρθωσις Αμμοχώστου και παίζουμε για την Ιστορία μας..."

Περισσότερα εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα