"Δεν μπορεί ένας αθλητής να είναι πάντα στο βάθρο"

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξήχθη στο Λονδίνο, ήταν ο τελευταίος φετινός αγώνας για τον 32χρονο Κύπριο δισκοβόλο Απόστολο Παρέλλη και όπως ο ίδιος δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, τώρα θα ξεκουραστεί και ακολούθως θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για το 2018.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο Απόστολος Παρέλλης είπε ότι το 2018 θα λάβει μέρος στους Κοινοπολιτειακούς, Μεσογειακούς και Πανευρωπαϊκούς Αγώνες και πρόσθεσε ότι η βασική του προετοιμασία θα ξεκινήσει γύρω στον Δεκέμβριο με Ιανουάριο.

Σε ερώτηση ποιους στόχους έχει θέσει γι’ αυτούς τους αγώνες, ο Κύπριος δισκοβόλος

είπε ότι στόχος του στους Κοινοπολιτειακούς και στους Μεσογειακούς αγώνες είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου, ενώ για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, να μπει στον τελικό.

Αναφορικά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο Απόστολος Παρέλλης είπε ότι είναι ευχαριστημένος που μπήκε στον τελικό και κατέλαβε τη 10η θέση. Σημείωσε ότι δεν μπορεί ένας αθλητής να είναι πάντα στο βάθρο είτε στην πρώτη εξάδα είτε στην οκτάδα.

Καταλήγοντας, ο 32χρονος Κύπριος αθλητής είπε ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά γι’ αυτόν, η οποία περιλάμβανε εκτός από τη συμμετοχή του σε πολλούς αγώνες, για τους οποίους έπρεπε να ταξιδεύει συχνά, και τραυματισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα