"ΑΠΟΕΛ, μην πάθεις ό,τι και με Ουζουνίδη το 2007"

Ο ΑΠΟΕΛ μονάχα μια φορά έχει αποκλειστεί σε νοκ άουτ αγώνες και ενώ είχε νικήσει στον πρώτο εντός έδρας αγώνα και μάλιστα με 2-0. Ήταν πριν δέκα χρόνια, όταν είχε στον πάγκο του τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Το Sport24 θυμάται την παράδοση που είναι με το μέρος του ΑΠΟΕΛ όποτε έχουν νικήσει

στον πρώτο αγώνα στην έδρα τους, αφού μετρούν 12 προκρίσεις σε 13 προσπάθειες από την σεζόν 1963-64 που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Ο ΑΠΟΕΛ εύκολα ή δύσκολα βρίσκει τον τρόπο να υπερασπίζεται το υπέρ του σκορ, πλην μιας φοράς πριν δέκα χρόνια, που αποτελεί και οδηγό προς αποφυγή.

Την σεζόν 2007-08 στον πάγκο της ομάδας καθόταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης και η ομάδα έπαιζε στον πρώτο προκριματικό του Champions League με αντίπαλο την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ από τη Λευκορωσία. Στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει 2-0 στο ΓΣΠ (το δεύτερο γκολ το είχε βάλει ο Νίκος Μαχλάς) και είχε τεράστιο προβάδισμα για να περάσει.

Ηττήθηκε όμως 3-0 εκτός έδρας στην παράταση (14' Στάσεβιτς, 74' Πλατόνοβ, 104' Μπλίζνιουκ) και αποκλείστηκε. Ένα σενάριο που φαντάζει εφιαλτικό ενόψει Σλάβια. Εν ολίγοις, ο Γιώργος Δώνης θα πρέπει να μην την πατήσει όπως ο νυν κόουτς του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ την διετία 2006-08.

Keywords
Τυχαία Θέματα