"Αναμένεται sold out..."

Με ανακοίνωση της η Ομόνοια ενημερώνει για τα εισιτήρια ενόψει του αγώνα με την Γιαγκελόνια, τονίζοντας οτι αναμένεται sold out πριν την έναρξη του αγώνα.

Η ανακοίνωση:

Κατάμεστο από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι το ΓΣΠ το απόγευμα της 23ης Ιουλίου, στον αγώνα με αντίπαλο τη Γιαγκελόνια. Με τον ρυθμό διάθεσης των εισιτηρίων, αναμένεται sold out πολύ πριν την έναρξη του αγώνα.

Η ιδιαίτερα εκδηλωτική

και ενθουσιώδης ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θα προσφέρει τη μεγαλύτερη ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας, στην προσπάθεια για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa League. Έχει αποδειχτεί πάμπολλες φορές στο παρελθόν, ότι η δύναμη του κόσμου της ομάδας μας είναι ικανή να οδηγήσει το Σωματείο μας σε ιστορικές επιτυχίες.

Ωστόσο, οι εκδηλώσεις του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεφύγουν από τα πλαίσια της αθλητοπρέπειας. Η ΟΥΕΦΑ είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που άπτονται της συμπεριφορά των φιλάθλων στους αγωνιστικούς χώρους. Το Σωματείο μας, μετά την περσινή του τιμωρία, κινδυνεύει με ακόμη πιο βαριές ποινές σε περίπτωση που παρουσιαστεί συμπεριφορά που παραβιάζει τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως κάνει πράξη αυτό που ξέρει καλύτερα απ'' τον καθένα. Με την ορμή και το πάθος του, να σπρώξει την ομάδα μας σε μία σημαντική Ευρωπαϊκή νίκη, που θα της δώσει το δικαίωμα να συνεχίσει με πολύ καλές προοπτικές την φετινή της πορεία στα κύπελλα Ευρώπης.

Ο κόσμος βάζει τη φωνή και οι παίκτες τη ψυχή!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Keywords
Τυχαία Θέματα