"3 στα 3" με Ράσφορντ η Γιουνάιτεντ (video)

Ο λάθος υπολογισμός του νεότερου πορτιέρο που εμφανίστηκε ποτέ στο Champions League, χάρισε στους Κόκκινους Διαβόλους το 0-1 στην Μπενφίκα και τη μοναξιά της κορυφής του 1ου ομίλου.



Ούτε αυτή τη φορά έπαιξε φαντεζί ποδόσφαιρο. Ωστόσο, η Γιουνάιτεντ κατάφερε με το δικό της χαμηλό τέμπο να πάρει και αυτό το τρίποντο. Στα «Ντα Λουζ» στάθηκε και τυχερή σε αυτό το 0-1, το οποίο την κρατάει μόνη 1η, έχοντας το 3 στα 3, επιβεβαιώνοντας ότι είναι το απόλυτο φαβορί του 1ου

ομίλου.

Το παιχνίδι κρίθηκε από ένα περίεργο γκολ, στο οποίο ευθύνεται αποκλειστικά ο Μίλε Σβίλαρ. Ο Βέλγος πορτιέρο, που σε αυτό το παιχνίδι έγινε ο νεότερος που παίζει με γάντια στην ιστορία του Champions League (18 ετών, 2 μηνών ξεπέρασε το ρεκόρ του Κασίγιας με τον Ολυμπιακό), δεν υπολόγισε καλά το μακρινό φάουλ από πλάγια του Ράσφορντ και πήρε μαζί του εντός εστίας την μπάλα.

Η τρίτη διαδοχική ήττα της Μπενφίκα (στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Λουιζάο) την αφήνει μόνη στην ουρά και πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει τη 2η θέση, έχοντας να παλέψει ρεαλιστικά για την 3η και το εισιτήριο για το Europa League.

Keywords
Τυχαία Θέματα