Αλληλεγγύη: Ακόμα μια προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών

Σε ανακοίνωση τύπου το Κίνημα Αλληλεγγύης αναφέρθηκε στην εξαγγελία Νίκου Αναστασιάδη, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία ακόμη παραπλάνηση των πολιτών.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Ο περιβόητος «απολογισμός» της πενταετίας από τον νυν Πρόεδρο ήταν τελικά μια αφήγηση αποσπασματικών αριθμών ενός δήθεν «success story» στην Οικονομία, και καμία διαφωτιστική αναφορά για το τι έχει δεχθεί ο ίδιος μέχρι στιγμής στις διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό.

Ξέχασε

να αναφερθεί στο 27% του λαού που επί δικής του διακυβέρνησης βιώνει τον κίνδυνο φτωχοποίησης και χόρτασε από λόγια.

Ξέχασε να αναφερθεί στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια που βασανίζουν την πλειοψηφία των νοικοκυριών, στην ανεργία και σε πολλά άλλα.

Ξεχνά ότι ο ίδιος έχει οδηγήσει την κυπριακή κοινωνία στην ανέχεια.

Η προσπάθεια επίρριψης ευθυνών σε όλους τους άλλους –ακόμη και για το κούρεμα καταθέσεων όπου κατηγόρησε τη Βουλή- ήταν ενδεικτική του μεγέθους της προσπάθειας παραπλάνησης του λαού.

Στο Κυπριακό για ακόμη μια φορά απέφυγε να ξεκαθαρίσει στο λαό τα επιτεύγματα του στις διαπραγματεύσεις, ώστε οι πολίτες να γνωρίζουν ποιο είναι επιτέλους το περιεχόμενο της λύσης που προκρίνει, ώστε να τον κρίνουν στην κάλπη.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος έχει καταστεί αναξιόπιστος μέσα από τις συνεχείς του παλινωδίες στο Κυπριακό και μόνο λύση τουρκικών προδιαγραφών μπορεί να επιτύχει με τον τρόπο που διαπραγματεύεται.

Ο τόπος χρειάζεται ελπίδα, αλλαγή, και έναν αξιόπιστο Πρόεδρο ο οποίος θα διασφαλίζει τη συνέχεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, την επιβίωση του Ελληνισμού στο νησί, την οικονομική ανάπτυξη με σωστό προγραμματισμό για το αύριο, την κατακόρυφη βελτίωση του κοινωνικού κράτους.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος είναι ο πιο ικανός να τα επιτύχει.

Keywords
Τυχαία Θέματα