Άλλη μία νίκη για Θεοδότου

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ
Άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του πρόσθεσε ο «μόνιμος πρωταθλητής» μας του διπλού τραπ Στέφανος Θεοδότου. Ο διεθνής αθλητής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού κέρδισε και τον έκτο αγώνα του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ, που ήταν για το «Κύπελλο Λάκη Ψημολοφίτη». Ο αγώνας έγινε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου στα Λατσιά, στη μνήμη

του τέως προέδρου της ΣΚΟΚ και της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας αείμνηστου Λάκη Ψημολοφίτη. Δεύτερος κατετάγη ο Τζιοβάνης Σαββίδης του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας και τρίτος ο Πανίκος Παναγή της ΣΚΟΑΜ.

Ο νικητής ολοκλήρωσε τον αγώνα με 135/150 και στον ημιτελικό πέτυχε 27/30, αποτέλεσμα που τον έφερε αντίπαλο στον μεγάλο τελικό με τον αθλητή της Λάρνακας, ο οποίος πέτυχε 116/150 στον προκριματικό και 24/30 στον ημιτελικό. Στον μεγάλο τελικό, ο Στέφανος Θεοδότου με μια μόνο απώλεια (29/30) πήρε με σχετική άνεση το χρυσό μετάλλιο, αφού ο αντίπαλός του είχε 7 απώλειες (23/30). Ο τρίτος αθλητής Πανίκος Παναγή πέτυχε 78/150 στον προκριματικό και 18/30 στον ημιτελικό.

Διπλή εκπροσώπιση
ΒΕΑCH VOLLEY U18
Με δυο ομάδες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 Beach Volley στο Μπρνο Τσεχίας. Αναχωρούν σήμερα οι δυο ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, που θα διεξαχθεί στο Mπρνο της Τσεχίας μεταξύ 11-14 Αυγούστου 2016. Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τα ζευγάρια Άλεξ Αναστασιάδη-Σωτήρη Σιαπάνη (εξασφάλισαν ως ομάδα 42 βαθμούς) και Μαρίνα Κολοκοτρώνη-Εβίτα Λεωνίδου.

Μαζί τους θα ταξιδέψει και ο ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας. Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν 32 ομάδες U18 Ανδρών και 32 ομάδες U18 Γυναικών. To Mπρνο σύμφωνα και με την ενημέρωση από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα