Α.Κυπριανού: Η ΠΑΣΥΔΥ ανακάλυψε ότι υπάρχει

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, το Προεδρικό Μέγαρο, τον ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Αντρο Κυπριανού και αντιπροσωπεία του κόμματος.

Μετά τη συνάντηση σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος είπε ότι «κατά τη συνάντηση έγινε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων επί σειρά θεμάτων που άπτονται της Υγείας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε τον ΓΓ του ΑΚΕΛ ότι πρόθεση του είναι να γίνει εξαντλητικός διάλογος σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τους τρόπους και τη διαδικασία σταδιακής εφαρμογής του ΓΕΣΥ.

Υπάρχουν φυσικά και διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις, αλλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θεωρεί ότι πρέπει ο στόχος να είναι η εθνική συνεννόηση επί του θέματος της Υγείας διότι είναι αναγκαία για την ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες».

Πυρά εναντίον ΔΗΣΥ και ΠΑΣΥΔΥ εξαπέλυσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Υγείας, ο Άντρος Κυπριανού είπε ότι οι νοσηλευτές απαιτούν αναγνώριση πανεπιστημιακού διπλώματος και πως το μόνο που ζητούν είναι ίση μεταχείριση με τους απόφοιτους πανεπιστημίου.

Σε ό,τι αφορά την ΠΑΣΥΔΥ, ο κ.Κυπριανού είπε χαρακτηριστικά: "H ΠΑΣΥΔΥ ανακάλυψε ότι υπάρχει. Εδώ και 3 χρόνια δεν τοποθετείται για κάτι και τοποθετείται τώρα. Και φαίνεται, ότι η ΠΑΣΥΔΥ αγνοεί ευρωπαϊκή οδηγία που υποχρεώνει τους νοσηλευτές να έχουν δίπλωμα πανεπιστημιακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα