Ακρίτα:Πώς σχολίασε την επιστροφή της Κορομηλά στη τηλεοράση

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εβδομαδιαία εφημερίδα Realnews κλήθηκε να σχολιάσει τα τηλεοπτικά πρόσωπα της Ελλάδας. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για μερικά δυνατά τηλεοπτικά πρόσωπα, μιας και η τηλεόραση είναι ένα αντικείμενο που το ξέρει πολύ καλά, και έδωσε την δική της οπτική.

«Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος που έχει το μάτι του στην τσέπη των παρουσιαστών, είτε η Μενεγάκη, είτε εγώ στο παρελθόν, ότι τα λεφτά

που παίρνουν -παίρναμε- δεν συγκρίνονται με τα κέρδη που έχει ένα κανάλι. Αν κάποιος πληρώνει αδρά την Ελένη Μενεγάκη, βγάζει 50 φορές πάνω τα λεφτά που της δίνει, άρα γιατί να εστιάσω σε εκείνη; Για εμένα αν έχει βγάλει δυο σταρ η ελληνική τηλεόραση σε διαφορετικό τομέα, είναι στον δημοσιογραφικό ο Νίκος Χατζηνικολάου και στον ψυχαγωγικό η Ελένη Μενεγάκη. Δύο έβγαλε η ιδιωτική τηλεόραση, κακά τα ψέματα! Γιατί να μην τα πάρει, λοιπόν, η Ελένη; Από εσένα τα παίρνει ή από εμένα;».

Όσο για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στο Epsilon, με ένα κόνσεπτ απαρχαιωμένο, το Bravo, η Έλενα Ακρίτα είπε: «Θα ξανακάνει σόου; Το Bravo; Δεν το ήξερα ότι θα επιστρέψει με αυτό... Να σου πω κάτι; Αν μου το ρωτούσες αυτό πριν δυο-τρία χρόνια, μπορεί να ήμουν πολύ επικριτική. Το πρώτο που μου έρχεται τώρα είναι το "μήπως ένας άνθρωπος για να γυρίσει σ' αυτή τη φάση της ζωής του συντρέχουν ή οικονομικοί λόγοι ή ψυχολογικοί ή και τα δυο μαζί;". Εάν γυρίζει γιατί χρειάζεται τα χρήματα ή εάν γυρίζει γιατί χρειάζεται τη δημοσιότητα, καλή της επιτυχία, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Φτάνει να έχουμε όλοι συναίσθηση της όποιας ηλικίας -αν το κάνει με την αξιοπρέπεια της πείρας και της γοητείας που μπορεί να έχει στην ηλικία της, θα το κάνει πολύ καλά. Αλλά δεν μπορούμε να εξαπατήσουμε κάποιον στο θέμα της ηλικίας μας, είναι καταγεγραμμένη, καλώς ή κακώς».

Keywords
Τυχαία Θέματα