Ακόμη πιο κοντά στο θαύμα η Λέστερ!

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, η Λέστερ ισοφάρισε και κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου η ομάδα του Ρανιέρι.

Ματς με πολύ καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις παρακολούθησαν οι θεατές του "Ολντ Τράφορντ". Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να πάρει από νωρίς κεφάλι στο σκορ αφού μόλις στο 8' ο Βαλένσια βρήκε τον Μαρσιάλ μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με ιδανικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Λέστερ όμως δεν το έβαλε κάτω.

Στο 17' λεπτό κέρδισε φάουλ αρκετά έξω από την περιοχή και ο Ντρινκγουότερ που ανέλαβε την εκτέλεση βρήκε τον Μόργκαν στην περιοχή. Ο αρχηγός των "αλεπούδων" έπιασε την κεφαλιά και έγραψε το 1-1.

Αυτή ήταν και η πρώτη ευκαιρία της Λέστερ στο ματς, που προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού και με κύριο εκφραστή των επιθέσεών τους τον Λίνγκαρντ, έψαξαν το δεύτερο τέρμα. Η ομάδα του Ρανιέρι όμως παίζοντας σωστή άμυνα, κρατούσε το 1-1. Μάλιστα στο 71' θα μπορούσε να κάνει και την ανατροπή, όμως ο Ντε Χέα έδιωξε εκπληκτικά το σουτ του Μαχρέζ.

Στα τελευταία λεπτά η Γιουνάιτεντ αύξησε την πίεσή της, ενώ είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Σμόλινγκ στο 79'. Στο 87' οι "αλεπούδες" έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής με δεύτερης κίτρινης κάρτας του Ντρινκγουότερ, παρ' όλα αυτά κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από το Ολντ Τράφορντ. Έτσι πλέον με μία νίκη κόντρα στην Έβερτον την επόμενη αγωνιστική θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν το θαύμα, κατακτώντας τον τίτλο!

Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ντε Χεά, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο, Κάρικ, Φελαϊνί (75' Ερέρα), Λίνγκαρντ (62' Μάτα), Ρούνεϊ, Μαρσιάλ, Ράσφορντ (82' Ντεπάι)

Λέστερ (4-4-2): Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουχς, Μαχρέζ (88' Κινγκ), Καντέ, Ντρίνκγουοτερ, Σλουπ (72' Ολμπράιτον), Οκαζάκι (67' Γκρέι), Ουγιόα

Πηγή: Contra.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα