Ακόμα μια προσφορά της σαββατιάτικης Σημερινής!

Ακόμα μια προσφορά της σαββατιάτικης Σημερινής κοντά σας με τις εκδόσεις για όλη την οικογένεια.

Αυτή την εβδομάδα, μαζί σας ο μεγαλύτερος Έλληνας Μάστερ Σεφ Νικόλαος Τσελεμεντές, με την επανακυκλοφορία του βιβλίου μαγειρικής ΚΡΕΑΣ 2. Αυθεντικές συνταγές για όλους τους λάτρεις της κουζίνας.

Χορηγός Γαλακτοκομικά Προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ και η γιαγιά! Γιατί… η γιαγιά ξέρει καλύτερα!

Επιπλέον,

Σε επανακυκλοφορία το βιβλίο

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΑΓΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! το οποίο εξετάζει το θαυματουργό υγρό στοιχείο στην ορθόδοξη χριστιανική πίστη. Ακόμα Στερεά Ελλάδα – Αττική, αγιάσματα στην περιοχή της Αθήνας. Μια μοναδική καταγραφή 70 πηγών με αγίασμα, σε ευλογημένες τοποθεσίες στην Ελλάδα.

Και.. φυσικά για τους λάτρεις των κόμικς, και αποκλειστικά στο premium πακέτο, η έκδοση που επανακυκλοφορεί από τη σειρά πολυτελείας DC Comics με τίτλο WONDER WOMAN – Η ΑΜΑΖΟΝΑ ΗΡΩΙΔΑ. Μια έκδοση με πέντε απίθανες περιπέτειες της σούπερ ηρωίδας η οποία έρχεται αντιμέτωπη με εγκληματίες αλλά και με τέρατα και θεότητες της ελληνικής μυθολογίας, όπως τον Άρη και την Κίρκη. Τα βασικά της όπλα είναι δύο άφθαρτα βραχιόλια που λειτουργούν ως ασπίδα, και το λάσο της αλήθειας, ένα μαγικό αντικείμενο που αναγκάζει όποιον το αγγίζει να πει την αλήθεια.

Αυτό το Σάββατο 8 Οκτωβρίου όλα μαζί στην απίστευτη τιμή των €2,90 στην έκδοση της σαββατιάτικης ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ!

Keywords
Τυχαία Θέματα