Ακόμα δεν έχει καταλάβει γιατί τιμωρήθηκε ο Γκριν (vid)

Μπορεί να έχουν περάσει έξι μήνες από τους τελικούς του 2016 του ΝΒΑ ανάμεσα σε Καβαλίερς και Ουόριορς, ωστόσο ο Ντρέιμοντ Γκριν ακόμα δεν έχει καταλάβει το λόγο που τιμωρήθηκε.

Στο Game 4 των περσινών Τελικών του ΝΒΑ ανάμεσα σε Καβαλίερς και Ουόριος, ο Ντρέιμοντ Γκριν είχε αποβληθεί, με αποτέλεσμα να χάσει το πέμπτο παιχνίδι της σειράς, και για πολλούς ήταν κι ένας

από τους λόγους που οι «Πολεμιστές» έχασαν το τρόπαιο από την ομάδα του Κλίβελαντ.

Ανήμερα των Χριστουγέννων (25/12, 21:30), οι δύο ομάδες θα τεθούν αντίπαλες για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο, όπως εξηγεί ο 26χρονος φόργουορντ του Γκόλντεν Στέιτ, με γράμμα του στην «Theundefeated», ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο τιμωρήθηκε τότε.

Απόσπασμα από το γράμμα του Ντρέιμοντ Γκριν:

«Ειλικρινά, δεν σκέφτομαι καθόλου τους περσινούς τελικούς. Ο,τι έγινε, έγινε. Έμαθα από αυτά που συνέβησαν στους Τελικούς και προχώρησα μπροστά.

Αν κάποιος, ωστόσο, περνάει από πάνω μου, πάντα θα αντιδράω. Ακόμα κοιτάζω το replay και αναρωτιέμαι “Γιατί τιμωρήθηκα;” Ο καθένας έχει τη δική του άποψη, αλλά δεν ήταν στον έλεγχό μου αυτό. Και δεν θα βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση.

Δε θα έλεγα πως όλο αυτό επηρέασε τη φιλία μου με τον ΛεΜπρόν. Το μπάσκετ είναι μπάσκετ. Ποτέ δεν ήμασταν από αυτούς που θα μιλούσαμε στο τηλέφωνο κάθε μέρα. Αλλά δεν είμαστε κι εχθροί, δεν νιώθω κάτι άσχημο για εκείνον, αλλά αυτή είναι η δική μου πλευρά.

Το έχω ξεπεράσει, αλλά δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Δεν μπορώ να το αλλάξω. Προσπαθώ να μην ανησυχώ για πράγματα που δεν μπορώ να αλλάξω. Ξέρω πως δεν θα το αλλάξω, αλλά δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Όμως, το έχω ξεπεράσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα