ΑΚΕΛ:Κάνουν βόλεμα ημετέρων σε θέσεις κλειδιά στην Αστυνομία

Για βόλεμα σε θέσεις κλειδιά στην Αστυνομία κάνει λόγο σε γραπτή ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ, με αφορμή τις πρόσφατες μεταθέσεις στο Σώμα.

Η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Συνήθης πλέον η πρακτική του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Νικολάου, αλλά και της κυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ γενικότερα, στο βόλεμα ημετέρων σε θέσεις κλειδιά στο Αστυνομικό Σώμα.

Οι κυβερνώντες κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να εξυπηρετούν την αναρρίχηση

στην ιεραρχία του Αστυνομικού Σώματος ημέτερους, με αλλεπάλληλες προαγωγές που τους παραχωρούνται μέσα σε κάτι μήνες.

Δείτε εδώ σχετικά: Σαρωτικές αλλαγές στην Αστυνομία

Βέβαια, την ίδια ώρα οι κυβερνώντες παραγκωνίζουν και απομακρύνουν άξια και ικανά στελέχη της Αστυνομίας από θέσεις στις οποίες αποδεδειγμένα έχουν υπηρετήσει με αξιοσύνη. Μέσα στο πλαίσιο της αναξιοκρατικής πολιτικής τους, οι κυβερνώντες εφαρμόζουν την εναλλαξιμότητα με δύο μέτρα και δύο σταθμά προς εξυπηρέτηση των μικροκαομματικών τους σκοπιμοτήτων.

Ως ΑΚΕΛ πολλές φορές δημόσια έχουμε εγείρει τα σοβαρά θέματα αναξιοκρατίας που προκύπτουν κάθε φορά που γίνονται προαγωγές και μεταθέσεις στην Αστυνομία. Οι δηλώσεις των κυβερνώντων, και ειδικά του αρμόδιου υπουργού, για πάταξη της αναξιοκρατίας και της ημετεροκρατίας, εδώ και καιρό έχει αποδειχθεί ότι ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας".

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα